Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Naslovnica Forum Komentari članaka Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dvoglava partija broji zadnje dane a trolovi se prepucavaju! Ovce su progledale! Novi izbori-novi ljudi!

baš tako, ovce su progledale i više neće dati glas prevari zvanoj MOST!” nikad više glas za MOST, destablizirajući i destruktivni faktor u HR politici koji se skriva iza lažnog domoljublja i njihove prozirne glume za tobožnja viša načela kojih se sami ne drže! NIKAD VIŠE MOST!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

odličan članak, odlična analiza stanja:
https://www.vecernji.hr/premium/plenkovic-je-najspremniji-za-izbore-1167387

Ako se Sabor raspusti možda stignemo ne na treće, nego i na četvrte izbore do kraja ove godine.
Zato treba podržati MOST, jer stručnost, znanje i utemeljenost izjava Nikole Grmoje je neupitna.
Trebalo bi mu dati veće ovlasti od postavljanja ministra MUP-a i pravosuđa.
Grmoja je izjavio nešto što je okrenulo političku scenu i ustvrdio dosad nešto neviđeno na hrvatskoj političkoj sceni.
Ministricu može biti sram što se gađa mobitelom, a on je čak i tom trenutku ostao pribran.
Time je svima dokazao da je vrijeme da on postane premijer. MOST ovci su stručni, sam pogled na gospođu odjevenu u žuto jaje jučer u Sabor nudi stabilnu i kompetentnu Vladu MOST-a.

poznato je svima da je u Saboru uvijek bilo dovoljno ruku za razliku od pametnih glava, kojih je uvijek kronični nedostatak

Ako se Sabor raspusti možda stignemo ne na treće, nego i na četvrte izbore do kraja ove godine.
Zato treba podržati MOST, jer stručnost, znanje i utemeljenost izjava Nikole Grmoje je neupitna.
Trebalo bi mu dati veće ovlasti od postavljanja ministra MUP-a i pravosuđa.
Grmoja je izjavio nešto što je okrenulo političku scenu i ustvrdio dosad nešto neviđeno na hrvatskoj političkoj sceni.
Ministricu može biti sram što se gađa mobitelom, a on je čak i tom trenutku ostao pribran.
Time je svima dokazao da je vrijeme da on postane premijer. MOST ovci su stručni, sam pogled na gospođu odjevenu u žuto jaje jučer u Sabor nudi stabilnu i kompetentnu Vladu MOST-a.

najprije sam pomislio “pa ovaj nije normalan”…a onda sam skužio da je to sarkazam pa sam ti dao 100

Lako za to što će svi ti MOST-ovci koji se bahate u Saboru i podsmjehuju
svima bez dokaza i ultra bolesnim konstrukcijama prijete kao kauboji završiti na kraju na cesti i
bez posla, nego uništiše nam ZSE totalno. Mislim da će stradati i mnogi pošteni ljudi koji
podržavaju MOST jer ovo što rade je delirij i luđaštvo.

Burzu je upropastio agrokor i kradja orkestrirana kradezeom bagrokorom i rusofilima svakih vrsta. Pokrali su hpb, zaba, sve firme agrokora i unistili ne samo burzu nego i mirovine i radna mjesta i isporucili zemlju rusiji…hdz kao patriotska steanka vise ne postoji !

Status Quo: Roll Over Lay Down

renči, show me the numbers;)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Nek mu Maras pokaže ” numbers” :):) Trebalo bi ga sad priupitat o nekim stvarima 🙂

zar se ne bi trebalo glasovati dok Partija ne pobijedi, iz jednoumlja u bezumlje

Nek mu Maras pokaže " numbers" :):) Trebalo bi ga sad priupitat o nekim stvarima 🙂

neka ga odvede i pokaže mu zgarište na Bjelolasici, valjda je tako zamišljao Hrvatsku, tupo tupavi

nakon ovog fjaska, bernardić treba dati ostavku, a sa sobom neka povede jovanovića, đujića, opačićku, ostojića, glavševića, stazića, a može i kompanjona petrova!

New Report

Close