Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Naslovnica Forum Komentari članaka Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

svi protiv svih potpisi,ruke,ostavke ,,improviziraju svi, nit je ustavno nit je nista..:-)

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Petrovu su ocito kleptomani i patoloski lazljivci, ali i psihopati ocito uza specijalnost 🙂 kakvi su ono govori ” moja drzava i moja vlada ”

Status Quo: Roll Over Lay Down

Ajde neka nam matematicari iz kradezea objasne kako ce vratiti 45 milijarde kuna kredita koje se pripremaju uzeti. Iz moje i vase place te imovine ? Koliko ce vam dionice vrijediti kada okinemo kao grcka ?
Sada je vrijeme za misliti na imovinu. Kradezenjare su je vec pospremile. Izvan Rvatske.

Šegrt Bero mora pod hitno mijenjati Milanovićeve Škanjce.Nekad su znali uloviti po kojeg miša,sad su se totalno ulijenili i zakržljali.Ovog iz Bjelolasice priučenog kelnera vratiti na zgarište,da obnavi zapaljeno radno mjesto.

Ostajemo bez elektroprivrede i autocesta i onda default. Nece niti biti IPO. Jel nio IPO Agrokora ? Nije . Novci izvuceni. Nema imovine. Zamrzavanje racuna kao na cipru i u grckoj. Dionice ?koliko ce vam vrijediti ? Malo uzmite papirice u ruke i racinala. Koliko nas dijeli od defaulta ?

Svega nam je dosta.
Trebamo nove izbore.
Ovaj HDZ=SDP više nevalja i hitno trebamo izabrati novi HDZ=SDP.

Trebamo nove izbore.

Tako je. Dosta je bilo velikih vođa. Glasovat ću za MOST.

Tko to vlada, s kime vlada, cija vlada, zasto vlada, do kad vlada, zasto stalno pada vlada,
ljudi moji tko je taj VLADA?

Trebamo nove izbore.

Tako je. Dosta je bilo velikih vođa. Glasovat ću za MOST.
[/quote]
Na Drini ćuprija!

Dvoglava partija broji zadnje dane a trolovi se prepucavaju! Ovce su progledale! Novi izbori-novi ljudi!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ministrica Dalić nas je sa sjednice ispratila psovkom, bila je neugodna

Skandalozno ponašanje! Neotesanka! Kako li će tek ministrica Dalić psovati ako se danas ujutro izglasa nepovjerenje Mariću!

A pazite ovo. Imamo mi i ministricu koja uslijed frustracija gađa druge mobitelom, wow!

Upitan zna li nešto o incidentu vezanom uz ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek i političkog tajnika Mosta Nikolu Grmoju, Šprlje je rekao da zna da je ministrica Obuljen bila jako frustrirana sa Zakonom o arhivima.

“Par minuta prije ove famozne povijesne sjednice Vlade gdje smo mi razriješeni, rekla mi je – bila je malo izvan sebe – da će poluditi s tim zakonom, da je bila to jutro s Grmojom i da ga je gađala mobitelom“, rekao je. Dodao je da je ona bila malo izvan sebe i da je najprije pomislio da se radi o šali ili prenesenom značenju, kako ljudi znaju pretjerati. “No ona je ponovila: Ne, ne, doslovce sam ga gađala mobitelom. Mistrica se sad vjerojatno osjeća postiđeno kad to negira, ali je činjenica da mi je to rekla”, istaknuo je.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/smijenjeni-mostovac-dalic-nas-je-sa-sjednice-ispratila-psovkom-bila-je-neugodna/967592.aspx

Romel, 04.05.2017. u 08:06
Ovce su progledale!

Sve ovce misle da su progledale.
To se naročito odnosi na HDZovce, SDPovce, MOSTovce, HSSovce, HNSovce …..

New Report

Close