IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sinko moj samo si uzalud gubio vrijeme , ai nedami se stobom polemizirat.gubitak vremena, kao i ovi postovi, usput kupio sam i Dalekovod al tu malo gubim ,1095 dionicac , ima se sinko, samo ja igram na duge staze , nisam neki znalac , priznajem , al eto posrećilo se , sinko samo smireno, pozdrav, mlad si , samo polako

Ti ćeš imati 152 dionice Igh kad ja budem ministar u Vladi, ne Jadranke Kosor već Baracka Obame. [lol]
Svaki slijepac koji tuda operira može ti ispostati svoj nalog. Npr. ovako:
Nalog Status Vrijed. Datum Cijena Količina Rok Otkazan
45147/09-K Izvršen IGH-R-A 01.07.2009 3.450,00 4,00 02.07.2009
IZVRŠENJA: Tržište Datum Cijena Količina Ukupno
ZSE 01.07.2009 3.450,00 4,00 13.800,00
Izvršeno : 4,00 13.800,00

who dares, wins

Sinko moj samo si uzalud gubio vrijeme , ai nedami se stobom polemizirat.gubitak vremena, kao i ovi postovi, usput kupio sam i Dalekovod al tu malo gubim ,1095 dionicac , ima se sinko, samo ja igram na duge staze , nisam neki znalac , priznajem , al eto posrećilo se , sinko samo smireno, pozdrav, mlad si , samo polako

Boze oduzmi mi sve moje dionice ako ti imas to sta govoris-AMEN!

Kad već igraš na dugo evo ti još jedan iz moje male arhive pa odi spavati. Mi ti tu već dugo ne pušimo te fore jer su nas je Dinkec i ekipa naučili kako Musa dere jarca.
52706/09-P Izvršen IGH-R-A 17.08.2009 3.250,00 2,00 18.08.2009
IZVRŠENJA: Tržište Datum Cijena Količina Ukupno
ZSE 17.08.2009 3.250,00 2,00 6.500,00
Izvršeno: 2,00 6.500,00

who dares, wins

Moš mislit što me zanima koliko imate komada!
Kako ste samo pogodili što želim(o) čitati na temi IGH?
Je li može još netko navesti koliko ima komada?
Hajde svi, dajte, napišite svi, pleaseee…

Kolege čemu ljutnja i takvi tonovi , pa tu nema mjesta za takve stvari ,odrasli smo , ako netko nevjeruje , njegov problem, idemo Lege na kavicu , vikend je vrijeme za opuštane , i nije mi bila nemjera bilo koga iritirati,Pozdrav svima .Samo smireno vrijeme je prednama,

Prema tvrdnjama lista Business.hr, IGH je ispao iz velikog posla projektiranja hidrocentrala u Čečeniji, čiji je nosilac slovenska Riko grupa. List tvrdi kako su Slovenci izravno angažirali Elektroprojekt, kojeg je IGH namjeravao u posao uključiti kao podizvođača, jer sam nema iskustva s ovakvim poslovima. Cijeli posao gradnje hidrocentrala navodno je vrijedan oko 2,5 mlrd. eura, od čega bi projektantima trebalo pripasti oko 100 mil. eura.….
Briefing

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Pa to se zna vec odavno, tocnije par tjedana nakon jurine objave u dnevniku se vec sve znalo…ne znam zasto se to (tek) sada vadi.

Prema tvrdnjama lista Business.hr, IGH je ispao iz velikog posla projektiranja hidrocentrala u Čečeniji, čiji je nosilac slovenska Riko grupa. List tvrdi kako su Slovenci izravno angažirali Elektroprojekt, kojeg je IGH namjeravao u posao uključiti kao podizvođača, jer sam nema iskustva s ovakvim poslovima. Cijeli posao gradnje hidrocentrala navodno je vrijedan oko 2,5 mlrd. eura, od čega bi projektantima trebalo pripasti oko 100 mil. eura.….
Briefing

E sad treba jedno 20% korekcije. hebeš ono gdje su uletili,a tržište je objeručke nagradilo…

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Evo malo boljeg linka: http://www.nacional.hr/clanak/67687/juri-radicu-propao-povijesni-posao-u-ceceniji-vrijedan-100-milijuna-eura

Mislim da bi bilo fer da nakon ovog uslijedi oštra korekcija IGH [pray]

Oćeli ovi problemi oko neplaćanja Zagrepčanke i problemi u C.GORI koji još nisu izašli u javnost imati većeg utjecaja na cjenu dionice molim komentar

Oćeli ovi problemi oko neplaćanja Zagrepčanke i problemi u C.GORI koji još nisu izašli u javnost imati većeg utjecaja na cjenu dionice molim komentar

Na cijenu puno više utječe situacija na TK od bilo kakvih poslovnih vijesti. Tako je već duže vrijeme i ostati će dok se neka likvidnost ne prelije od nekud na Burzu. Vidiš da sve od jednom ili raste ili pada imao ili nemao ugovoren posao.

who dares, wins

Al smo se napalili, poput osamnestogodišnjaka, kakav jal, smireno gospodo vrijeme će pokazati tko je u pravu i to uskoro.Pozdrav

New Report

Close