Možemo ga mrziti , al ćovjek zna posao-prodaje samo pamet , okupio mnoštvo mladih i pametnih ljudi , a najbitnije da tamo nemožete raditi ako se ne dokažete, kapa dolje Juri i ekipi, ne samo što imam hrpu dionica IGH , treba biti objektivan, pozdrav svima.
Možemo ga mrziti , al ćovjek zna posao-prodaje samo pamet , okupio mnoštvo mladih i pametnih ljudi , a najbitnije da tamo nemožete raditi ako se ne dokažete, kapa dolje Juri i ekipi, ne samo što imam hrpu dionica IGH , treba biti objektivan, pozdrav svima.
Poslovi se samo skupljaju, a dionice ni da mrdne, to jest mrda ali down, uopće više ne kužim [embarass]
Zapravo rijetko tko može dokućiti pravu istinu -zbog ćega je ovako nisko, al treba biti strpljiv ,odradiće ona svoje , u to nema sumnje, ja sam strpljiv , sve ove okolnosti samo idu u prilog.Rast je neminovan.
Poslovi se samo skupljaju, a dionice ni da mrdne, to jest mrda ali down, uopće više ne kužim [embarass]
kolega, pa poslovi su prihod. IGH _mora_ sklapati poslove zato jer mu je to primarna djelatnost: sklapanje poslova. Kao što je Krašu proizvodnja i prodaja čokolda, Ledu prodaja sladoleda, Petrokoemiji prodaja gnojiva,brodarima prijevoz roba, itd itd. To je kao da kažete: ajme gle Kraš i danas prodaje čokolade, a cjena dionice ni da mrdne.
Varate se kolega, to je kao da kažete ……………..gle Vidošević će plasirati čokoladice u Bugarsku [tongue]
kolega Volkovska banka, da bi građevinar uopće imao prihode mora okolo šetati po natječajima. ako nema natječaja u RH,onda mora ići na natječaje u Bugarsku, Rumunjsku, ovdje ondje… on to naprosto _mora_ da bi, kako kažem, _imao_ prihod i kako bi funkcionirao i postojao. Zašto bi Nadan išao prodavati čokoladice u Bugarsku kada ih _svaki dan_ prodaje u RH i ima zagarantiran prihod? Nemam ja ništa protvi IGH, da se razumijemo, ili bilo kojeg građevinara. Samo ukazujem da ne treba otkidati na "nove poslove" i s time očekivati rast cijene dionice, jer da tih poslova nema, nema ni IGH-a za par godina. Nemojmo biti djeca pa ko u 2007. otkidati na "nove poslove". Radije gledajmo stopu dodavanja nove vrijednosti na glavnicu(koju IGH za sada ima vrlo dobru, ja ne kažem) i diskontirajmo očekivanja za eventualne rizike u budućnosti. Jel tako kolega Volkovska banka, maže argumenata?
Zapravo rijetko tko može dokućiti pravu istinu -zbog ćega je ovako nisko, al treba biti strpljiv ,odradiće ona svoje , u to nema sumnje, ja sam strpljiv , sve ove okolnosti samo idu u prilog.Rast je neminovan.
odradila je ona s 1500 kn na 4000 kn, lijep rast od +170%
tko ti je kriv što si se probudio na 4000 pa bi da sad raste i raste. ne ide to tako
Kolega trećerazredni glumac, kad Kraš proda vagon čokoladica Životinjsko carstvo u Bugarskoj, javite se………..do tada proučavajte IGHovu profitnu maržu, malo viša je od ADPLove [bye]
Malo smo ljubomorni , kupio ja po 3000 , 152 dionice pa ti rođo raćunaj , i bacam se u veliko ćekanje , a tebi lega nek rastu zazubice, ulažem na duge , staze , mirno bez euforija , i nevolim se hvaliti, al eto , imam za noVog Golfa 6 . POZDRAV
Kolega trećerazredni glumac, kad Kraš proda vagon čokoladica Životinjsko carstvo u Bugarskoj, javite se………..do tada proučavajte IGHovu profitnu maržu, malo viša je od ADPLove [bye]
kolega Volkovska banka, čemu tenzije i ovakav ton? Pa ja nisam rekao ništa protiv IGH, dapače.Ja smatram daje IGH vrlo dobra firma iako je nemam u portfelju. Vi ste ti koji napadate i omalovažavate tuđe dionice. I onda redovito od tržišta dobijete po prstima jer upravo te dionice najviše narastu i to upravo nakon što ih vi popljujete. Učinite si uslugu pljujte i omalovažavajte IGH i sigurno će vam narsati. Pa znate i sami da je tako.
Kolega Volkovska banka, pa ja sam samo skrenuo na to da činjenica da je IGH dobio novi posao nije argument za rast cijene, nego argument da dioničari mogu biti sigurni da će firma imati što raditi u doglednoj budućnosti, što je super. Nemojte se odmah ljutiti, i vi ćete zaraditi na burzi, ali da bi vam IGH narastao morate ga prvo ispljuvati. Nemojte protiv tradicije [thumbsup]
Malo smo ljubomorni , kupio ja po 3000 , 152 dionice pa ti rođo raćunaj , i bacam se u veliko ćekanje , a tebi lega nek rastu zazubice, ulažem na duge , staze , mirno bez euforija , i nevolim se hvaliti, al eto , imam za noVog Golfa 6 . POZDRAV
Ma nemoj nam to govoriti jerbo sam u komi odmah. Ja sam tu danima ćumio i uspio nešto siće kupiti jedno 15% skuplje od tebe, a ti se ulogirao i odmah pola milje kuna utukao na zadnjem dnu.
Je li može neki nalog, onako čisto reda radi ili da doživotno preskačem tvoje postove?
Sinko moj samo si uzalud gubio vrijeme , ai nedami se stobom polemizirat.gubitak vremena, kao i ovi postovi, usput kupio sam i Dalekovod al tu malo gubim ,1095 dionicac , ima se sinko, samo ja igram na duge staze , nisam neki znalac , priznajem , al eto posrećilo se , sinko samo smireno, pozdrav, mlad si , samo polako