Nitko ništa ne komentira, čine se da nema puno ljudi u ovoj dionici, a ona lagano već dobrano preko 4000, to mi se sviđa [thumbsup]
ima nas …gledamo i uživamo ……
Nitko ništa ne komentira, čine se da nema puno ljudi u ovoj dionici, a ona lagano već dobrano preko 4000, to mi se sviđa [thumbsup]
pssssst…najbolje da nitko niš ne piše, tad najbolje raste [thumbsup]
Ima nas joooš! [cool]
Vjeruj mi, osmijeh mi je na licu od jutra…..nadam se da će potrajati.
A što bi trebalo komentirati?
Zar vam nisam napisao jučer ujutro prije otvaranja da je IGH zicer.
Tko je ušao sad zadovoljno trlja ruke, tko nije još stigne. Nije ovo neka previsoka cijena za sve ono što dobivate kupnjom.
Treba pogledati ROE i procijeniti vrijednost gradilišta koje IGH ima, kao i poziciju na tržištu u široj regiji.
Sad se vidi da nisu bili u pravu oni koji su govorili da je Ingra bolja prilika od IGH.
Pozdrav
Obratite pažnju pred zatvaranje.
Na što da obratimo pažnju?
ODLUKE
"Bar-Boljare: Monteput će nadzirati rad Konstruktora
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Kompanija Monteput određena je da obavlja poslove za nadzor autoputa Bar-Boljare, odlučila je danas crnogorska Vlada.
Vlada je usvojila izmjene Odluke o osnivanju Monteputa, prema kojima je definisano da ta firma obavlja i te poslove. Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, Andrija Lompar, kazao je da je potreban neko ko će pratiti da li se primjenjuju svi standardi i crnogorski pravni okvir.
– Definisali smo u izmjenama Odluke sve poslove koju obuhvataju nadzor nad autoputem, rekao je Lompar nakon sjednice Vlade.
Vlada i hrvatski konzorcijuma Konstruktor potpisali su u junu Ugovor o koncesiji za izgradnju autoputa Bar-Boljare. Potpisnici Ugovora očekuju da će autoput biti završen u narednih sedam do osam godina, a u hrvatskom konzorcijumu tvrde da će na izgradnji biti angažovana cjelokupna crnogorska operativa."
Počelo je, počelo……..Nema posla do onog gdje su obje strane zadovoljne!
[proud]
Počelo je, počelo……..Nema posla do onog gdje su obje strane zadovoljne!
[proud]
Oprosti, nisam u điru. Reci, zašto je to dobro za IGH?
Ništa, ništa. Potraži podatke tko je u konzorciju Konstruktora za izgradnju crnogorske autoceste…..pa ćeš sve znati. [bye]
"….gdje je Konstruktor na čelu konzorcija u kojem su još IGH i Tehnika."