Evo jedna eskluziva sve što je IGH odigrao u kupovini zemljišta oko peljškog mosta i pokupovao zemljište za male pare to isto su učinili kod S.Broda tj na koridoro 5C astronomsko veliko zemljište za male pare posao STOLJEĆ bolje od projekta u SOČI ovo je zlatna koka
bravo JURE
Na čije ime je kupovana zemlja?
Na čije ime je kupovana zemlja?
Puno pitaš
Važno je da je kupljena a ovo jako dobro upamtite što sam vam rekao puno će se više pričat već o PELJEŠKOM MOSTU
Puno pitaš
[/quote]
Pitam osnovnu stvar. Ako su radić ili đukan kupovali na sebe ili svoje klonove onda to za IGH može biti samo negativno. Ako je kupovao IGH onda se radi o investiciji koja može biti bilo gdje u rasponu od fenomenalne do promašene.
A kad će IGH platiti Zagrepčanku?
Mislim da je rok studeni ove godine. Ali Bandić je izuzetno fleksibilna osoba. [smiley]
Možemo se nadmudrivati do sutra ja sam vam preneo što znam a vi sad to uzmite kako tko hoće meni je to OK i pravi potez nisam rekao da radi toga nitko kupi a isto tako ni proda ja sam u nutra i izaću normalno kad za to vidim razlog
Na tom mjestu će niknut pravi mali grad
Nekretnine: Investitori u banani, prodaju kvadrat po 1200 eura
ZAGREB – Mnogi su se obogatili, ali neki su u ozbiljnim problemima, osobito ako su u investiciju ušli na kredit.
ZAGREB – Mnogi su se obogatili, ali neki su u ozbiljnim problemima, osobito ako su u investiciju ušli na kredit.
kakve to veze ima s igh?
kakve to veze ima s igh?
[/quote]
Velike kolega velike kao i odustajanje izgradnje mosta za Pelješac tako i tisuće praznih neprodanih stanova za koje se još mora plaćati i čuvarska služba da ih lopovi ne devastiraju donosi samo gubitke a nikako dobit.Sve se to da sada vješto skriva ali kad ispliva na površini bit će to potop građevinara.