IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudi ovaj nalog na 600 tisuca kuna stoji cijeli dan. ne vjerujem da je covjek odlucio staviti nalog tako velik i gledati kako mu za zamo 5kn vise prolaze transakcije. to je pravi mesetarski inzenjering. 1. ili zeli odrzati cijenu dionice na toj razini i on lupa naloge po 3030kn da kupi sto vise, 2. ili on prodaje sve po 3030kn i rijesava se igh iz potfelja.
ovo ne moze biti puka slucajnost. pa ne dades nalog na 600 tisuca kn i odes na kavu ili rucak. sta vi mislite. kada bi slucajno maknuo taj famozni nalog nitko ziv ne bi tako mahnito kupovao / prodavao bash na 3030kn.

Maknut će se ne zaduko
[/quote]

Izgleda da kupuje on tko je prodavao iznad 4k!

[/quote]

napisao sam da se maknuo a moderator izbrisa

to je kupac šta ga briga štoće biti sutra ili poslje

al se ovdje cenzurira nemoš vjerovati
[/quote]

200 komda je prošlo na 3025 .. tako da se nije maknuo .. nalog je prošo

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

ljudi ovaj nalog na 600 tisuca kuna stoji cijeli dan. ne vjerujem da je covjek odlucio staviti nalog tako velik i gledati kako mu za zamo 5kn vise prolaze transakcije. to je pravi mesetarski inzenjering. 1. ili zeli odrzati cijenu dionice na toj razini i on lupa naloge po 3030kn da kupi sto vise, 2. ili on prodaje sve po 3030kn i rijesava se igh iz potfelja.
ovo ne moze biti puka slucajnost. pa ne dades nalog na 600 tisuca kn i odes na kavu ili rucak. sta vi mislite. kada bi slucajno maknuo taj famozni nalog nitko ziv ne bi tako mahnito kupovao / prodavao bash na 3030kn.

Maknut će se ne zaduko
[/quote]

Izgleda da kupuje on tko je prodavao iznad 4k!

[/quote]

napisao sam da se maknuo a moderator izbrisa

to je kupac šta ga briga štoće biti sutra ili poslje

al se ovdje cenzurira nemoš vjerovati
[/quote]

200 komda je prošlo na 3025 .. tako da se nije maknuo .. nalog je prošo
[/quote]

maknuo se kad je kupio pametan čovjek

kupit će ponovo istu količinu

3.025,00 166 15:10:31
3.025,00 30 15:02:29
3.025,00 3 14:58:12
3.025,00 1 14:52:04
3.025,06 1 14:52:04
3.025,06 3 14:47:52
3.025,05 3 14:41:08
3.025,05 18 14:37:21

who dares, wins

evo još jedan veliki ceka na 3000 .. 165 kom [thumbsup]

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

ha ha ha šta sam vam rekao
valjda me neće moderator izbrisat

Jucer sam negdje procito da Jure Iide iduci tjedan u Bugarsku i najavijo je da ce doc sa dobrim vjestima.

Šta je sad ? Gotova panika ?
Ovaj sa miljom je zbunio prodavače… [lol]

who dares, wins

Jucer sam negdje procito da Jure Iide iduci tjedan u Bugarsku i najavijo je da ce doc sa dobrim vjestima.

Od Bugarske nema ništa upravo su tek izbori prošli stara vlast izgubila

A možda taj isti koji je stavio nalog od milje upravo prodaje…

Ja nevidim da itko prodaje,cak je prodaja jako suplja,nisam jos uso,ali najvjerovatnije hocu bar 30% portfelja,jer imam osjecaj da ce iduci tjedan biti jako veseo ugovor.

Vaš link

Ajmo malo natjerat male u tor na prodaju, a prije 2 dana tekst o cestogradnji s predviđenim milijardama za građevince. Kak im paše, samo nema reakcije [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sumnjam. I ni je to baš neka cijena. Prodali su oni prije.

who dares, wins

New Report

Close