Zadnji put sam ovako nešto vidio kada je sa 3400 iz ožujka srušena na 2700 kn u travnju, da bi nakon toga nešto prije objave rezultata za Q1 uzletjela i završila na 4500kn u svibnju.
Sada je sa lipanjskih 4350 došla na 3600 kn. Vidjeti ćemo hoće li se povijest ponoviti, odnosno da li će nakon ovog rušenja vrlo brzo (do rujna) doći na 5000-6000 kn.
Ne znam kada je objava rezultata za Q2, a ako netko zna molim neka objavi!
Mišljenja sam da će rezultati biti neloši. [cool]
eto
http://www.institutigh.com/Lists/Calendar/SvaDogadjanja.aspx
ali obično je i prije
Hvala ! [thumbsup]
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
Biti ili ne biti pitanje je sad ?
obično kada vidim ovakve "analize" i upute sjetim se one naše pjesme "bježite ljudi, bježite iz grada"…
imam IGH i nemam namjeru prodavati…
[/quote]
[thumbsup]neću ni ja…
[/quote]
Samo mi je žao što nije ciljana cijena 2000 kuna, sutra bi odmah u dokup jer bi znao da bi uskoro slijedile pozitivne blokade. [thumbsup]
Malo je tim Ersteovcima cudan target, ne kuzim od kud su ga izvukli, jedino mozda ako su mislili na dnevni target ali to mi bas nema smisla. Imho, u iducih mjesec dana je target poprilicno jasan, i trebao bi biti cca 5500kn. Trebala bi se desiti stvarno neka veca ekonomska katastrofa da nastavi padati i probije 3600, u tom slucaju bi tehnicki target bio oko 2700. Ali sansa za to je prakticki nikakva. Cijena dionice je inace skolski primjer impulsnog vala, a iduci impuls vjerojatno krece sutra, nakon objave amera o stanju u ekonomiji.
Malo je tim Ersteovcima cudan target, ne kuzim od kud su ga izvukli, jedino mozda ako su mislili na dnevni target ali to mi bas nema smisla. Imho, u iducih mjesec dana je target poprilicno jasan, i trebao bi biti cca 5500kn. Trebala bi se desiti stvarno neka veca ekonomska katastrofa da nastavi padati i probije 3600, u tom slucaju bi tehnicki target bio oko 2700. Ali sansa za to je prakticki nikakva. Cijena dionice je inace skolski primjer impulsnog vala, a iduci impuls vjerojatno krece sutra, nakon objave amera o stanju u ekonomiji.
Da mi imamo iole sposobne ljude u državi kao što imaju ovi u SADu ovo bi već odavno bilo na 5500kn, a ne da se pitamo hoćemo li imati državu uopće na jesen koliko je dužna…