IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj ste se svi uplašili. Danas se potpisuje ugovor u CG!

Igh, zaboravljena tema?

Da, kad sve pada, svi zanjeme!!!

mislim da veliki špekulanti ruše burzu a time i igh. premda je pao i danas, neću prodavati. mozda sam u krivu. ali ako jesam onda fundamente ne treba niti gledati nego prihvatiti burzu kao lutriju. nadokupio sam po 4. ne nagovaram nikoga na nista. samo kazem svoje misljenje

netko očistio sve ispod 4000 u jednoj minuti. nešto se valja iza brda…mozda sam ipak bio u pravu

Ekipa, zna li se nešto o toliko najavljivanom potpisivanju ugovora između Konstruktora i Crne Gore ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

4. lipanj 2009.

Crnogorska vlada prihvatila ugovor s Konstruktorom o gradnji autoceste

Crnogorska je vlada danas prihvatila tekst ugovora s konzorcijem predvođenim splitskim Konstruktorom o koncesiji za projekt izgradnje autoceste kroz Crnu Goru od Bara do Boljara na granici sa Srbijom.

Ugovor s predstavnicima konzorcija, na čijemu je čelu Konstruktor, trebao bi se potpisati u utorak, izjavio je novinarima crnogorski ministar prometa Andrija Lompar nakon vladine odluke o prihvaćanju teksta ugovora. "Ugovor o koncesiji može se mijenjati u tijeku financijskog zaključivanja, odnosno u razdoblju od šest mjeseci nakon potpisivanja, ukoliko financijske institucije, koje će financirati gradnju autoceste, budu imale neke svoje zahtjeve", rekao je Lompar nakon sjednice vlade.

Dodao je da se nakon potpisivanja ulazi u polugodišnju predizvedbenu fazu, u kojoj je koncesionar obvezan osigurati financije za provedbu projekta. "Za projekt je vrlo bitno to što su multilateralne financijske institucije i komercijalne banke već uključene u oblikovanje aranžmana koji bi pratio projekt", kazao je Lompar. Crnogorski je ministar podsjetio da je koncesionar obvezan osigurati financiranje. Crnogorska vlada, po Lomparovim riječima, već je osigurala novac za svoj udio u projektu.

(Hina/pd)
Zna se da je Konstruktor u ovom poslu samo "fasada" i pričuvni položaj za neke……

marcello

Bar-Boljare: Vlada Crne Gore prihvatila tekst ugovora s hrvatskim konzorcijem

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/bar-boljare-vlada-crne-gore-prihvatila-tekst-ugovora-s-hrvatskim-konzorcijem,47303.html

Opet moram ja..već sam sam sebi dosadan
Sad je pbz mirovinac istovario 500 kom..ovaj iskrcaj mi preružno izgleda tako da se ne bi šokirao da ispadne sasvim drugačije..tako to obično bude

. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 6.963 4,39 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.745 1,73 Skrb. račun
5. ĐUKAN PETAR 2.716 1,71 Osnovni račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.318 1,46 Skrb. račun
7. PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT 2.074 1,31 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.835 1,16 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.761 1,11 Skrb. račun
10. HRANILOVIĆ MARKO 1.600 1,01 Osnovni račun
Ukupno: 32,03

sijem žito raste grahorica

Da li neko ima info kakav je omjer u konzorciju za CG između Konstruktora/IGH/Tehnike?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ma kakva CG, Rusija je in… :)))

Da li neko ima info kakav je omjer u konzorciju za CG između Konstruktora/IGH/Tehnike?

Ima Dinko. Nazovi ga pa pitaj. Sudeći po prodaji IGH ima jako mali udio.

New Report

Close