IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte koliki je IGH bio prošle godine kada je Crobex bio na 2200
IGH = 6.650,00 Kn
( danas 4.478,99 )

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Izgleda da će se mnogo više kupovati IGH po 6.500,00 nego po 4.500,00, kao što je sad slučaj na ATPL, dok je bila 805,00 (04.05.2009 ) rijetki su kupovali ( 5.370 dionica ), a sada kad je 1.320,00 prodano je 11.060 dionica

Periculum in mora.

Potpisan ugovor za branu u Crnoj Gori, više na zse

stitut IGH d.d. – novi poslovi u Crnoj Gori

Društvo Institut IGH d.d. dostavilo je obavijest da je potpisan ugovor s društvom Elektroprivreda Crna Gora za provedbu istražnih radova i projekt sanacije brane na rijeci Pivi.

Novi poslovi.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/1138-09-IGH_Elektroprivreda_CG.pdf

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Pogledajte koliki je IGH bio prošle godine kada je Crobex bio na 2200
IGH = 6.650,00 Kn
( danas 4.478,99 )

polako kolega ,ne ide nista peko noci….skuliraj…. [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja sam vrlo cool nisam nikad prodao IGH od kada sam ga kupio
niti budem godinama [cool]
Tko oće nasjest na spike neka izvoli ja znam koliko bude IGH vrijedio iza ove krize
koje več usput rečeno prolazi..

A gle ti već stižu novi ugovori pa ljepo ljepo..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

novi poslovi

Institut IGH dobio posao na sanaciji brane HE Piva
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Institut IGH izvijestio je Zagrebačku burzu da je potpisan ugovor između IGH i Elektroprivrede Crne Gore za provedbu istražnih radova i projekt sanacije brane na rijeci Pivi.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/institut-igh-dobio-posao-na-sanaciji-brane-he-piva,47030.html

AR-BOLJARE
Savjet za izgradnju autoputeva: Koncesiju dodijeliti Konstruktoru
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Savjet za izgradnju autoputeva predložio je crnogorskoj Vladi da koncesiju za projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje autoputa Bar -Boljare, dodijeli konzorcijumu koji predvodi hrvatski Konstruktor inženjering.

Ukoliko predlog Savjeta bude usvojen, kako je saopšteno, koncedent, odnosno Vlada, i konzorcijum Konstruktor kao koncesionar, realizovaće međusobne obaveze zaključivanjem ugovora o koncesiji, nakon kojeg slijedi zaokruživanje finansijske konstrukcije i zaključivanje finansijskog ugovora.

Na 15. sjednici Savjeta, kojom je predsjedavao premijer Milo Đukanović, prezentovan je hronološki presjek pregovaranja sa konzorcijumom koji čine Institut građevinarstva Hrvatske (ZSE:IGH-R-A), Tehnika i Konstruktor-inženjering, sa analizom ključnih elemenata Ugovora o koncesiji za autoput Bar – Boljare.

Savjet je, rečeno je iz Vlade, razmatrao i informaciju o izradi Elaborata o eksproprijaciji nepokretnosti za dionicu od Smokovca do Mateševa.

Iz Vlade su podsjetili da je Odluka o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti na dionici Rogami – Bioče, usvojena u februaru, nakon čega je Ministarstvo finansija izdalo potvrdu da je Zakonom o budžetu za ovu godinu obezbjeđen novac za tu svrhu.

– Uprava za nekretnine završila je elaborat eksproprijacije za katastarske opštine Bioče, Pelev Brijeg i Klopot, a u završnoj fazi je njegova izrada za Lutovo, Lijevu Rijeku, Lopate i Trebješicu, navodi s

Gledam nešto malo TOP 10 i vidim Đukan ponovno istovaruje,kao i Hranilović,zatim SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND,pa HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND u nešto manjem broju…
Ne bu dobro,nakon prošlog Đukanovog istovara došao IGH na 1600 kunića…nije da drukam al već sam taj scenario negdje vidio…
A još ak se uključi ZABA pod brojem 2 koja je u prošloj rasprodaji odvalila cca 4000 kom…hm hm
Ljudi pamet u glavu u četvtak…

A obično nakon Jure-javljanja slijedi rasprodaja…

Gledam nešto malo TOP 10 i vidim Đukan ponovno istovaruje,kao i Hranilović,zatim SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND,pa HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND u nešto manjem broju…

Što se prodaje dionica iz portfelja OMF-ova tiče, postoji djelomično objašnjenje u ovom članku:
http://www.poslovni.hr/117796.aspx

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close