AZ mirovinac počeo prodavati IGH (-723 komada)???
eee, ovo je vrlo gadna vijest, sjetite se što je bilo s cijenom dionice kad su to zadnji put napravili! znači, i fondovi su prešli u trejdere!??! [lol]
imas li koji pozitivan druk????? vec se 3 mjeseca boris s vjetrenjacama..a valjda ces jednom i pogodit,pa nemoze trziste stalno rast…. [cool]
[/quote]
Kolega znate šta je rekao kostolany.
Medvjedi uvjek na kraju budu u pravu, samo dok oni dođu na svoji ovi drugi zarade 500% pa im tada to ništa ne vrjedi, pa tako i maš dimo on će sigurno jednoga dana pogoditi a to što ćemo mi do tada zaraditi 500% ma koga to briga važno da je on u pravu.
AZ mirovinac počeo prodavati IGH (-723 komada)???
eee, ovo je vrlo gadna vijest, sjetite se što je bilo s cijenom dionice kad su to zadnji put napravili! znači, i fondovi su prešli u trejdere!??! [lol]
Onaj očalinko koji vodi taj fond mi nikako nije jasan. Mislim, možda i je. Ali to bi onda bilo sa druge strane zakona.
OPTUŽBE
Mira Kurtagić: Hrvatska ucjenjuje bh. građevinare atestima u IGH
Autor/izvor: SEEbiz / Nezavisne
BANJA LUKA – Građevinska industrija u BiH, koja svoje proizvode izvozi u Hrvatsku, trpi veliku štetu zbog problema koje im prave hrvatske kompanije tražeći skupe ateste hrvatskih laboratorija.
Petar Đukan prodao 200 dionica IGH i utržio 865.000 kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – IGH je izvijestio da je predsjednik Nadzornog odbora Petar Đukan otpustio 27. svibnja, 200 dionica društva što čini 0,1261 % udjela u temeljnom kapitalu kompanije.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/petar-dukan-prodao-200-dionica-igh-i-utrzio-865.000-kuna,46886.html
Što je sad ovo s IGH? Rasprodaje AZ mirovinski fond pa sad i Đukan? [embarass]
Na svim dionicama če biti rasprodaje jedni izlaze drugi ulaze
po meni je dobro vrijeme za držanje je Crobex raste iz dana u dan..
Zanimljivo je da dok CROBEX raste 4.5 %, ( DAX +2,88 %, i ameri bi prema prognozama trebali krenuti gore), ova dionica pada 5.55 %. ( promet 5.474.224,00 )
Tko zna možda će u četvrtak biti bolje, bez obzira kojim će putem tada crobex krenuti.
Kao što sam već napomenuo u listopadu kad je crobex bio oko ovih razina cijena dionice je iznosila 6.150,00 kn ( trenutno 4.300,00 )
I meni se čini da netko jeftino kupuje igh, po ovom crobexu igh je bagatela. Pogotovo zbog četvrtka i izviješća za prvi kvartal. šteta što sam bez keša trenutno
I meni se čini da netko jeftino kupuje igh, po ovom crobexu igh je bagatela. Pogotovo zbog četvrtka i izviješća za prvi kvartal. šteta što sam bez keša trenutno
Kada je najavljeno izvješće za Q1 ?
Mislite da će poslovanje i dalje biti natprosječno ili pozitivno ili je ipak za očekivati blagi pad?
Pardon, ispravak prethodnog posta, kada je najavljeno izvješće za Q2.
Đukan se istovario i danas također i AZ mirovinci
Crobex u +6% a IGH dali to nešto znači ili treba napuštat brod