IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

AZ mirovinac počeo prodavati IGH (-723 komada)???
eee, ovo je vrlo gadna vijest, sjetite se što je bilo s cijenom dionice kad su to zadnji put napravili! znači, i fondovi su prešli u trejdere!??! [lol]

imas li koji pozitivan druk????? vec se 3 mjeseca boris s vjetrenjacama..a valjda ces jednom i pogodit,pa nemoze trziste stalno rast…. [cool]
[/quote]
Kolega znate šta je rekao kostolany.

Medvjedi uvjek na kraju budu u pravu, samo dok oni dođu na svoji ovi drugi zarade 500% pa im tada to ništa ne vrjedi, pa tako i maš dimo on će sigurno jednoga dana pogoditi a to što ćemo mi do tada zaraditi 500% ma koga to briga važno da je on u pravu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

AZ mirovinac počeo prodavati IGH (-723 komada)???
eee, ovo je vrlo gadna vijest, sjetite se što je bilo s cijenom dionice kad su to zadnji put napravili! znači, i fondovi su prešli u trejdere!??! [lol]

Onaj očalinko koji vodi taj fond mi nikako nije jasan. Mislim, možda i je. Ali to bi onda bilo sa druge strane zakona.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

OPTUŽBE
Mira Kurtagić: Hrvatska ucjenjuje bh. građevinare atestima u IGH
Autor/izvor: SEEbiz / Nezavisne
BANJA LUKA – Građevinska industrija u BiH, koja svoje proizvode izvozi u Hrvatsku, trpi veliku štetu zbog problema koje im prave hrvatske kompanije tražeći skupe ateste hrvatskih laboratorija.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/mira-kurtagic-hrvatska-ucjenjuje-bh.-gradevinare-atestima-u-igh,46885.html

Petar Đukan prodao 200 dionica IGH i utržio 865.000 kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – IGH je izvijestio da je predsjednik Nadzornog odbora Petar Đukan otpustio 27. svibnja, 200 dionica društva što čini 0,1261 % udjela u temeljnom kapitalu kompanije.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/petar-dukan-prodao-200-dionica-igh-i-utrzio-865.000-kuna,46886.html

Što je sad ovo s IGH? Rasprodaje AZ mirovinski fond pa sad i Đukan? [embarass]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Na svim dionicama če biti rasprodaje jedni izlaze drugi ulaze
po meni je dobro vrijeme za držanje je Crobex raste iz dana u dan..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

??????????????????????

na 4300 sve prodajem...

Zanimljivo je da dok CROBEX raste 4.5 %, ( DAX +2,88 %, i ameri bi prema prognozama trebali krenuti gore), ova dionica pada 5.55 %. ( promet 5.474.224,00 )

Tko zna možda će u četvrtak biti bolje, bez obzira kojim će putem tada crobex krenuti.

Kao što sam već napomenuo u listopadu kad je crobex bio oko ovih razina cijena dionice je iznosila 6.150,00 kn ( trenutno 4.300,00 )

Periculum in mora.

I meni se čini da netko jeftino kupuje igh, po ovom crobexu igh je bagatela. Pogotovo zbog četvrtka i izviješća za prvi kvartal. šteta što sam bez keša trenutno

I meni se čini da netko jeftino kupuje igh, po ovom crobexu igh je bagatela. Pogotovo zbog četvrtka i izviješća za prvi kvartal. šteta što sam bez keša trenutno

Kada je najavljeno izvješće za Q1 ?
Mislite da će poslovanje i dalje biti natprosječno ili pozitivno ili je ipak za očekivati blagi pad?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Pardon, ispravak prethodnog posta, kada je najavljeno izvješće za Q2.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Đukan se istovario i danas također i AZ mirovinci

Crobex u +6% a IGH dali to nešto znači ili treba napuštat brod

New Report

Close