IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali može netko komentirat kako ovo izgleda sa mojom dionicom Crobex raste A IGH pada a šta nas očekuje kad Crobex počme padat tek nije mi jasno

I ja i volio da ide po jednadžbi pravca x=1,1Y.
10% zarade dnevno bi bilo super, međutim ljudi ponekad i kapitaliziraju dobit pogotovo ni koji su ušli na 1500,00 kn.
Druga stvar je što smo proteklih nekoliko tjedana navikli da ide stalno gore.
Osim toga nitko ne želi platiti dionicu po 4.000 ako je može dobiti za 3.000. Zato se ponekad malo i stane sa kupnjom da onaj ko mora prodati proda što jeftinije.
Ako gledš fundamentalnu analizu dionica je podcijenjena.
inovator ti je na tehničkoj analizi stavio graf za igh i ingru po kojem bi trebali ići gore,
a ako malo pogledaš MACD moglo bi uskoro i dolje.
Prostora za drukanje i na jednu i na drugu stranu koliko hočeš.
Iako u posljednje vreme baš i nema puno drukera jedino neko dijeli jedinice non stop.

Dali može netko komentirat kako ovo izgleda sa mojom dionicom Crobex raste A IGH pada a šta nas očekuje kad Crobex počme padat tek nije mi jasno

10% zarade dnevno bi bilo super, međutim ljudi ponekad i kapitaliziraju dobit pogotovo ni koji su ušli na 1500,00 kn.
Osim toga nitko ne želi platiti dionicu po 4.000 ako je može dobiti za 3.000. Zato se ponekad malo i stane sa kupnjom da onaj ko mora prodati proda što jeftinije.
inovator ti je na tehničkoj analizi stavio graf za igh i ingru po kojem bi trebali ići gore,
Iako u posljednje vreme baš i nema puno drukera jedino neko dijeli jedinice non stop.

[/quote]

Hvala na tješnju ali se ipak nadam da nećemo pasti ispod zadnjeg pada od 1415kn a ako i padnemo da baš neće puno niže ko će opet dočekat neki novi posao kao u CG ostarit ću i onda ga …….

Samo neka padne, i ovako me već svrbe prsti da prodam ATPL i povećam IGH iako i ovih 85 kom koje imam nije malo.

frende i tebi bas ne bi savjetovo da ne skratis poziciju, pre dugo i previse je bila u fokusu, sada ili ide pad Crobex-a ili lagani rast, s time da moras racunati da ce iGH ili stagnirat ili lagano padat, a druge dionice prema gore.

Samo malo za razmisljanje jer se i ja nadam kupit ga jeftinije pa tako gledam

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

ZG28

Danas ću poklopit ovog sa 5 i kusur njega sam napenalio lagano

neznam dal se zajebavas ili ne al ako si to napravio nisi fulo, samo da znas jos kaj sada piknut ili cekat nize 🙂

stvarno neko spi.dio 50 komada

stvarno neko spi.dio 50 komada

pa rekao si i poslušao sam

ŠTA ima da se čeka CROBEX 2 % u plusu a IGH 2% u minusu ja danas napuštam brod do kraja dana eventualno sutra dok još C robex raste jer kad počme padat bojim se da će biti kasno

Ja napustio brod

[/quote]

Mda, al ta tehnicka je radjena na jednom dosta kratkom periodu. Ak pogledas period od par mjeseci, onda dobijes tocno inverznu sliku ovoj. I da mi je znati ko to svima samo dijeli jedinice, onak..

Ja napustio brod

ok, to smo skužili jučer…i kaj sad?

IGH vrijedi opet 1500 kn??

New Report

Close