IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PA šta je sad ovo zašto ne rastemo jel moguće da je procurio FI

PA šta je sad ovo zašto ne rastemo jel moguće da je procurio FI

pa dobro kakvi su ovo postovi?! pa jel dionica raste jednadžbom pravca, jel nema profit takinga, jel boill nema nikakve veze. ajd opustite se malo, razmazili ste se svakodnevnim dvoznamenkastim rastom. ovo je zdravi rast

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Konstruktor osigurao 500 milijuna eura
http://www.poslovni.hr/113476.aspx

Naprosto nevjerojatno. Sve ide gore, a IGH dole. Istina je da je rastao puno u zadnje vrijeme, ali je bome prije toga puno i pao, tako da ova usporedba nema smisla. Izgleda naprosto da se danas netko dosta velik odlucio iskrcati i uzeti profit od proslih mjesec dana. U nacelu nije lose prosao, zarada je bila dobra, ali svejedno mislim da ce zaliti kad za par dana jos naraste.

Konstruktor osigurao 500 milijuna eura
http://www.poslovni.hr/113476.aspx

Cestarina će biti 0.12 € po kilometru? Pa to je 21.6€ za 180km! Duplo skuplje nego kod nas.

Mogu mislit kako će se crnogorci voziti tom autocestom, biti će većinu godine prazna isto kao i južni dio naših autocesta… [rolleyes]

Meh..s obzirom na cjelodnevno istresanje po bidu i na dosta negativne vijesti iz amerike, izgleda da neko vrijeme na rast mozemo zaboraviti.

Meh..s obzirom na cjelodnevno istresanje po bidu i na dosta negativne vijesti iz amerike, izgleda da neko vrijeme na rast mozemo zaboraviti.

ma pad u prodaji kod američana je one day story bitno da banke pokazuju život. to je mehanizam za sve. provarit će oni ovo još danas.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ma pad u prodaji kod američana je one day story bitno da banke pokazuju život. to je mehanizam za sve. provarit će oni ovo još danas.
[/quote]

Nisam bas siguran u to. Necu reci da je nemoguce, ali mi se hladjenje cini u ovom trenutku vjerojatnije. Bumo vidjeli, rekose slijepi..

[/quote]

Nisam bas siguran u to. Necu reci da je nemoguce, ali mi se hladjenje cini u ovom trenutku vjerojatnije. Bumo vidjeli, rekose slijepi..
[/quote]
Hlađenje će biti do plafon -1, ako ga i bude, a sutra će se opet zazeleniti, sutra u jutro će biti najbolje vrijeme za šoping.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Eh, kad bi bar i ja imao taj dar predvidjanja da mogu sa sigurnoscu tvrditi kaj ce se sutra desiti i u kolikoj mjeri…

Eh, kad bi bar i ja imao taj dar predvidjanja da mogu sa sigurnoscu tvrditi kaj ce se sutra desiti i u kolikoj mjeri…

Kad si zadnji put vidio tri dana za redom crvene amere?Istina jučer je bila stagnacija,ali blago crvena stagnacija

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pocetkom ozujka, ako se ne varam. Nije to bilo bas tako davno…

New Report

Close