nema transakcije punih 37 minuta. izgleda da su se svi više umorili od ovog tobogana.
nije dobro ….izgleda da su se kupci ispucali ili ne vjeruju više u daljnji rast….
nije dobro ….izgleda da su se kupci ispucali ili ne vjeruju više u daljnji rast….
[/quote]
možeš na to gledat i obrnuto… ja mislim da je dobro i da nitko ne želi prodat ispod cijene…
na bidu je da pojača ponudu…
koliko ja vidim zadnje transakcije su po asku a ne po bidu… što znači da bid popušta asku a ne ask bidu… što znači da je veći interes za kupnju nego za prodaju…
i da, molim rušilačke drukere još jednu jedinicu jer bolje imati ocjenu 1%, a prinos u portfelju 90% nego obrnuto [lol]
koliko ja vidim zadnje transakcije su po asku a ne po bidu… što znači da bid popušta asku a ne ask bidu… što znači da je veći interes za kupnju nego za prodaju…
i da, molim rušilačke drukere još jednu jedinicu jer bolje imati ocjenu 1%, a prinos u portfelju 90% nego obrnuto [lol]
nemoj se ljutiti ali i sam znaš što slijedi, očito je da se ispucala municija za ovaj dio bulla i da će sad krenuti popunjavanje gapa. I to žešće čini mi se ukoliko ameri pokleknu pod najezdom lošijih izvješća nego što čekuju. Uostalom danas je 09.04. kad većina S&P sastavnica objavljuje rezultate. Nitko ne želi srljati i narednih dana biti raščetvoren. Čeka se ponedjeljak da se odredi tjedni trend pa to je valjda i baronu jasno. al evo dajem svima 100-ke da vas ispravim ocjenjivanja Jediničara s obronaka [lol]
U ovoj izjavi crnogorske vlade bit će rječi i o izgradnji autoceste… [thumbsup]
http://www.vlada.cg.yu/vijesti.php?akcija=vijesti&id=171307
HAC dobio kredit od 100 milijuna eura
"Zadužujemo se po kamatnoj stopi od samo 6,99 posto, što samo govori o kreditnom rejtingu RH i javnih poduzeća. Dobiti ovakvu stopu je veliko povjerenje u stabilnost financijskog sistema", kazao je ministar infrastrukture Božidar Kalmeta, dodavši da sredstva osiguravaju likvidnost i redovito podmirenje obveza prema građevinarima za projekte koji su u tijeku i one koji su u planu.
Deca, sve ide po planu
ima i jedan veliki ALI, lova za projekt
USKORO PREGOVORI
Bar-Boljare: Konstruktor već ima polovinu potrebnog novca
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Pregovori predstavnika crnogorske Vlade i hrvatskog konzorcijuma, kojeg čine Konstruktor, Institut za građevinarstvo Hrvatske (IGH) i Tehnika, oko dodjele koncesija za gradnju autoputa Bar-Boljare, najvjerovatnije će početi naredne sedmice.
On je naveo da je rok za potpisivanje svih ugovora sa koncesionarom šest mjeseci, kao i da Konstruktor treba da u tom periodu obezbijedi sav novac.
“Naše informacije govore da je već obezbijeđena polovina novca i da Konstruktoru treba malo vremena da obezbijedi ostatak”, dodao je Lompar.
Ukoliko Konstruktor ne dokaže da je obezbijedio polovinu novca, Vlada, prema njegovim riječima, ima pravo da raskine ugovor, naplati garancije i počne pregovore sa drugorangiranim. Lompar je ponovio da postoji mogućnost obezbjeđivanja predpočetnih kredita, kako bi počela gradnja i da se ne bi gubila građevinska sezona. On je dodao da Nacrtom koncesionog ugovora nije predviđena klauzula o obaveznom učešću domaće građevinske operative, jer bi to, kako je rekao, moglo predstavljati barijeru za koncesionara.
Societe generale na 9-om cca 550 kom prodala
Zaba na 10-om kupuje i prodaje nasitno zadnjih par dana
A PBZ investor na 3. podebljava
INSTITUT GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 6.246 3,94 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4.968 3,13 Skrb. račun
5. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84 Osnovni račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.265 1,43 Skrb. račun
8. DEŠKOVIĆ ŽARKO 2.230 1,41 Osnovni račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.177 1,37 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.897 1,20 Skrb. račun
Ukupno: 34,10
NE SLAŽU NAM SE PODACI
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48%
3. PBZ D.D. 5.884 3,71%
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O…. 4.968 3,13%
5. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84%
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.739 1,73%