IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema transakcije punih 37 minuta. izgleda da su se svi više umorili od ovog tobogana.

nije dobro ….izgleda da su se kupci ispucali ili ne vjeruju više u daljnji rast….

na 4300 sve prodajem...

nema transakcije punih 37 minuta. izgleda da su se svi više umorili od ovog tobogana.

nije dobro ….izgleda da su se kupci ispucali ili ne vjeruju više u daljnji rast….
[/quote]

možeš na to gledat i obrnuto… ja mislim da je dobro i da nitko ne želi prodat ispod cijene…
na bidu je da pojača ponudu…

koliko ja vidim zadnje transakcije su po asku a ne po bidu… što znači da bid popušta asku a ne ask bidu… što znači da je veći interes za kupnju nego za prodaju…

i da, molim rušilačke drukere još jednu jedinicu jer bolje imati ocjenu 1%, a prinos u portfelju 90% nego obrnuto [lol]

koliko ja vidim zadnje transakcije su po asku a ne po bidu… što znači da bid popušta asku a ne ask bidu… što znači da je veći interes za kupnju nego za prodaju…

i da, molim rušilačke drukere još jednu jedinicu jer bolje imati ocjenu 1%, a prinos u portfelju 90% nego obrnuto [lol]

nemoj se ljutiti ali i sam znaš što slijedi, očito je da se ispucala municija za ovaj dio bulla i da će sad krenuti popunjavanje gapa. I to žešće čini mi se ukoliko ameri pokleknu pod najezdom lošijih izvješća nego što čekuju. Uostalom danas je 09.04. kad većina S&P sastavnica objavljuje rezultate. Nitko ne želi srljati i narednih dana biti raščetvoren. Čeka se ponedjeljak da se odredi tjedni trend pa to je valjda i baronu jasno. al evo dajem svima 100-ke da vas ispravim ocjenjivanja Jediničara s obronaka [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

U ovoj izjavi crnogorske vlade bit će rječi i o izgradnji autoceste… [thumbsup]
http://www.vlada.cg.yu/vijesti.php?akcija=vijesti&id=171307

"Istina je neotkrivena laž"

HAC dobio kredit od 100 milijuna eura

"Zadužujemo se po kamatnoj stopi od samo 6,99 posto, što samo govori o kreditnom rejtingu RH i javnih poduzeća. Dobiti ovakvu stopu je veliko povjerenje u stabilnost financijskog sistema", kazao je ministar infrastrukture Božidar Kalmeta, dodavši da sredstva osiguravaju likvidnost i redovito podmirenje obveza prema građevinarima za projekte koji su u tijeku i one koji su u planu.

Deca, sve ide po planu

ima i jedan veliki ALI, lova za projekt

USKORO PREGOVORI
Bar-Boljare: Konstruktor već ima polovinu potrebnog novca
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Pregovori predstavnika crnogorske Vlade i hrvatskog konzorcijuma, kojeg čine Konstruktor, Institut za građevinarstvo Hrvatske (IGH) i Tehnika, oko dodjele koncesija za gradnju autoputa Bar-Boljare, najvjerovatnije će početi naredne sedmice.

On je naveo da je rok za potpisivanje svih ugovora sa koncesionarom šest mjeseci, kao i da Konstruktor treba da u tom periodu obezbijedi sav novac.

Naše informacije govore da je već obezbijeđena polovina novca i da Konstruktoru treba malo vremena da obezbijedi ostatak”, dodao je Lompar.

Ukoliko Konstruktor ne dokaže da je obezbijedio polovinu novca, Vlada, prema njegovim riječima, ima pravo da raskine ugovor, naplati garancije i počne pregovore sa drugorangiranim. Lompar je ponovio da postoji mogućnost obezbjeđivanja predpočetnih kredita, kako bi počela gradnja i da se ne bi gubila građevinska sezona. On je dodao da Nacrtom koncesionog ugovora nije predviđena klauzula o obaveznom učešću domaće građevinske operative, jer bi to, kako je rekao, moglo predstavljati barijeru za koncesionara.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/bar-boljare-konstruktor-vec-ima-polovinu-potrebnog-novca,42440.html

Societe generale na 9-om cca 550 kom prodala
Zaba na 10-om kupuje i prodaje nasitno zadnjih par dana
A PBZ investor na 3. podebljava

INSTITUT GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 6.246 3,94 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4.968 3,13 Skrb. račun
5. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84 Osnovni račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.265 1,43 Skrb. račun
8. DEŠKOVIĆ ŽARKO 2.230 1,41 Osnovni račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.177 1,37 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.897 1,20 Skrb. račun
Ukupno: 34,10

sijem žito raste grahorica

NE SLAŽU NAM SE PODACI
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48%
3. PBZ D.D. 5.884 3,71%
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O…. 4.968 3,13%
5. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84%
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.739 1,73%
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D… 2.604 1,64%
8. DEŠKOVIĆ ŽARKO 2.230 1,41%
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.216 1,40%
10. PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT 1.869 1,18

NE SLAŽU NAM SE PODACI
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.692 5,48%
3. PBZ D.D. 5.884 3,71%
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O…. 4.968 3,13%
5. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84%
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.739 1,73%
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D… 2.604 1,64%
8. DEŠKOVIĆ ŽARKO 2.230 1,41%
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.216 1,40%
10. PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT 1.869 1,18

zmay, 10.04.2009. u 13:48

Moji podaci su starijeg datuma od onih koje ima kolega Lime

Dobro jutro i sretan Uskrs, ako ima budnih

Što je danas s našom perjanicom?Kao da se smrzla!

New Report

Close