Ne ide IGH ispod 3300, kao da stoji kamen.
Svega ima.
Svega ima.
[/quote]
osobno mislim da se ulazi u korekciju, i to malo dublju.
[/quote]
mislim da ulazi u jako malu korekciju, a ionako je to bilo za očekivati, pa danas je sve u crvenom, ali o dubljoj korekciji nema riječi (dublja korekcija bi bila negativna blokada što svakako nije slučaj)…
po mom mišljenju sutra plus, preksutra jako dobar plus, u petak stagnacija…
.. očito se neko malo naljutio. [smiley] nema beda, pa sve je to očekivano. [wink]
Svega ima.
[/quote]
osobno mislim da se ulazi u korekciju, i to malo dublju.
[/quote]
mislim da ulazi u jako malu korekciju, a ionako je to bilo za očekivati, pa danas je sve u crvenom, ali o dubljoj korekciji nema riječi (dublja korekcija bi bila negativna blokada što svakako nije slučaj)…
po mom mišljenju sutra plus, preksutra jako dobar plus, u petak stagnacija…
[/quote]
…ako stane na 2500 biće dobro…
[/quote]
…ako stane na 2500 biće dobro…
[/quote]
da, da, samo zato što ti to želiš… a ovi koji su kupovali ovih dana po 3000 samo čekaju da tebi prodaju [lol]
"dobar posao u CG"
VAŽNOST
EK: Bar-Boljare dio buduće transevropske mreže
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Autoput Bar–Boljare postaće dio buduće transevropske mreže, što će biti jaka osnova za buduće finansiranje, najavljeno je danas iz Evropske komisije (EK).
Samo dobre vijesti,dosta korekcije idemo gore.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/igh-dobio-posao-izrade-projekta-sanacije-ostecenog-mosta-sava-jakusevac/428890.aspx
[thumbsup]
kako god može biti najjači rast, ima slična priča o korekciji.
[/quote]
Korekcija općenito svih građevinara, a posebno IGH je bila velika zadnjih godinu dana (trenutno na samo 20% od ATH) pa ne čudi što će oni sada i najviše rasti u usporedbi s ostalim dionicama. Normalno je da druge dionice sada ne mogu potegnuti kao npr. HT jer on nije imao ni tako veliku korekciju zadnju godinu dana (trenutno na vrijednosti 47% od ATH). Eto u tome je trenutna snaga svih građevinara.
Da budem iskren uvijek gledam cijenu na kraju trgovinskog dana, a ne ove nijhove debilne izračune gdje ispadne da je recimo danas veća na kraju dana nego jučer a ispred je debeli minus.
Nema veze, digresija, htjedoh reći da ovakve korekcije kao ova današnja su prst u uho prema zadnjih godinu dana. Pred dva tjedna sam reko` da smo brzo na 4000, al sad mislim da smo još i brže.
Ja vidim ove godine crobex natrag na 2000 a IGH je tad između 7-8 k.
Bez lažne skromnosti. Samo Šukija i Drivu što dalje od mikrofona sa svojim katastrofama.
kako god može biti najjači rast, ima slična priča o korekciji.
[/quote]
Korekcija općenito svih građevinara, a posebno IGH je bila velika zadnjih godinu dana (trenutno na samo 20% od ATH) pa ne čudi što će oni sada i najviše rasti u usporedbi s ostalim dionicama. Normalno je da druge dionice sada ne mogu potegnuti kao npr. HT jer on nije imao ni tako veliku korekciju zadnju godinu dana (trenutno na vrijednosti 47% od ATH). Eto u tome je trenutna snaga svih građevinara.
[/quote]
mislis da rast dionica treba biti proporcionalan njihovu proteklom padu? [lol]