covece jesi ti vido izvjesce Atlanske plovidbe. Jesi vidio dobit????
Samo zato kaj će izvješće bit dobro, (ni pribizno kao od Atlanske) je tu i di je.
Pa zar ti stvarno mislis da je ovaj rast od 100 % slucajan???
covece jesi ti vido izvjesce Atlanske plovidbe. Jesi vidio dobit????
Samo zato kaj će izvješće bit dobro, (ni pribizno kao od Atlanske) je tu i di je.
Pa zar ti stvarno mislis da je ovaj rast od 100 % slucajan???
ni slučajno
Ja danas uzo pred kraj i sutra ujutro obavezno još. Danas stiskavac na dole vidljiv iz aviona + Ameri. Predviđam sutra max do 2350 i onda opet jako gore.U srijedu dar mar. Kako se voza ekipu pa to nije istina. Sad će opet spike o propasti i nominali. hehe zakon. [thumbsup]
Ja danas uzo pred kraj i sutra ujutro obavezno još. Danas stiskavac na dole vidljiv iz aviona + Ameri. Predviđam sutra max do 2350 i onda opet jako gore.U srijedu dar mar. Kako se voza ekipu pa to nije istina. Sad će opet spike o propasti i nominali. hehe zakon. [thumbsup]
nekima treba X puta škola značenja naloga od 250kom koji se neprekidno drži na 7, 8 mjestu aska, neovisno o cijeni
I ja piknuo malo na kraju.
Ja nisam. Još čekam. Ameri izgledaju grdo.
Ja ispisao nalog već i na kraju se ustrtario..nemam pojma zašto.
Nadam se da nisam pogriješio:(
Ako ga iskorigiraju još malo vraćam se i ja sutra najvjerovatnije:)
Ja nisam. Još čekam. Ameri izgledaju grdo.
je, izgledaju sad grdo, ak završe tako, sutra su budućnosti zelene. U svakom slučaju trebalo je kupiti nešto danas pred kraj i sačuvati još love za sutra.IMHO.
to si odlično zamijetio, fali ti samo konkluzija: na ovaj način stjerat će cijenu IGH za par dana nazad na 2000 kn [bye]
[/quote]
kamo srece opet po 2000 [wink] mnogi bi kupovali opet….a znamo da masa nije u pravu…. [thumbsup]
[/quote]
masa je napumpala IGH s 1400 na 3000…sad će ga masa stjerati nazad [thumbsup]
nekima treba X puta škola značenja naloga od 250kom koji se neprekidno drži na 7, 8 mjestu aska, neovisno o cijeni
[/quote]
a da? a kad je tim i takvim nalozima cijena upumpavana s 2000 na 3000 onda je sve bilo OK????
[/quote]
a da? a kad je tim i takvim nalozima cijena upumpavana s 2000 na 3000 onda je sve bilo OK????
[/quote]
pa naravno da je bilo OK ako ste imali IGH. Ako ga niste imali onda vam nije bilo OK. Tak jasno.
hm sada nebi o cijeni.
Ameri su potonuli PRVO zbog banaka i to je cinilo 30 % pada.Nakon toga je dosao realni sektor i tu je puklo.
Isto je sa drugog kraja, predlozili i poceli provodit plan sanacije banaka i ajmo rec da se pokazao kao prihvacen od investitora, a kaj je sa realnim sektorm. ????
Najavljeno je da GM propada ili ide u cijepanje. zar mislite da nece nazad di je bilo ????