neznam dali ce znaciti sti izvjesce ako ameri i evropa budu u crveno 01.04.
Sve zavisi od njih [pray]
Čim vidiš ovako veliki nalog za prodaju na asku kao ovaj od 238 komada odmah znaš da neko veliki želi napravit paniku i poplašit male da što prije prodaju po cijeni ispod te… što će reći čim vidiš ovakav nalog na prodaji znaš da je u biti velik interes za kupnju i da netko ozbiljan ima info da će cijena ići gore [thumbsup]
Ovaj nalog služi isključivo za stvaranje panike i rušenje cijene, a ne za prodaju…
najgore je što ljudi sada kupuju da poprave visok ulaz na 3000 kn pa love dionicu u padu. to je najbrži način za prepoloviti portfelj. dokup IGH treba početi oko 2000 kn pa na niže, ZSE još uvjek nije udarila na dno
[/quote]
Ma nema šanse da IGH više ikada bude ispod 2000… to je bilo dno dna
borba bikova i medjeda…..koji ce jače druknuti….. [cool] trebao bi jos jedan dan ovakav dan panike….da vidimo kako su prodavaci raspolozeni????
[/quote]
sutra bi mogao biti taj dan [lol]
ja sam izasao danas po 2700 kad sam budala i nisam htijo u Petak po 2950 kn…tako mi i treba
neznam kolega dali ce izvjesce sto pomoci ako u svijetu budu crne vijesti.
Svi mi ocekivamo duplo bolje vijesti nego 2007 god. ako dobit bude 30% veca dobit nego proslu godinu to nece uvelike utjecati na cijenu dionice.
Planiram opet ostati u igh jer ima velike poticaje da ide na 3500 kn al kad se u svijetu bude sve zelenit,a to ocekivam u Cetvrtak ili Petak. [thumbsup]
Ovaj nalog služi isključivo za stvaranje panike i rušenje cijene, a ne za prodaju…
hoćeš reći da je to samo za gledanje i da ga se ne može (po)kupiti? zanimljivo…a kako to da drugi veliki igrači nemaju tu magičnu info o dodatnom rastu IGH od još +100% pa da pokupe taj nalog?
nešto mi u toj teoriji nikako ne štima [bye]
hoćeš reći da je to samo za gledanje i da ga se ne može (po)kupiti? zanimljivo…a kako to da drugi veliki igrači nemaju tu magičnu info o dodatnom rastu IGH od još +100% pa da pokupe taj nalog?
nešto mi u toj teoriji nikako ne štima [bye]
[/quote]
Zato što su to jedni te isti, te će oni sada početi kupiti sve naloge ispred njega…
Jel vidite ovog od 2XX komada kako se tiho šulja i stišće paničare. Prvo je bio na 2650, sada je na 2600, za deset minuta će biti na 2550 i tako do 15:50, a onda će nestat… Da stvarno želi prodat onda bi odmah dao za 50 kn manje po dionici, a ne bi spuštao po 50 kn svakih 15 min.
Jel vidite ovog od 2XX komada kako se tiho šulja i stišće paničare. Prvo je bio na 2650, sada je na 2600, za deset minuta će biti na 2550 i tako do 15:50, a onda će nestat… Da stvarno želi prodat onda bi odmah dao za 50 kn manje po dionici, a ne bi spuštao po 50 kn svakih 15 min.
to si odlično zamijetio, fali ti samo konkluzija: na ovaj način stjerat će cijenu IGH za par dana nazad na 2000 kn [bye]
to si odlično zamijetio, fali ti samo konkluzija: na ovaj način stjerat će cijenu IGH za par dana nazad na 2000 kn [bye]
[/quote]
kamo srece opet po 2000 [wink] mnogi bi kupovali opet….a znamo da masa nije u pravu…. [thumbsup]
stvarno lukavo nema sta da stisne 2xx komada prema dole, zakaj se on toga nije dosjetio, a da zato kaj stvara paniku.
Ovo moram zapisat da sljeddeci put obratim paznju. Hvala autoru
bilo je potrebno popuniti gap, a to je danas obavljeno SMA50 [wink] Nekima nikad neće biti dovoljno šansi za ponovni ulaz.
[/quote]
Ma jok, pobjeći će zečevi-ziheraši, a pravi igrači će se nakrcat i keširat pri kraju tjedna poslije izvješća…