Meni na ovoj dionici izgleda kao da fondovi igraju ovako:
Izabrani prodaju svoje dionice na 3000-2500, zatim fond proda dionice od tuđih novaca po 2000-1500, tu izabrani opet kupuju, sad opet prodaju i tako u krug – pa ko je u stanju lovit vlakiće svaka čast , teže je nego što izgleda.
A priče o izvješću , poslovima i drugo …. IGH neće imati bolje izvješće od ZABE, HT, KODT ….
Koja panika, ima li kakvih novih vijesti?
nema, već odavno….
Prvi udar je bilo najteže podnijeti. U nastavku očekujem stabilizaciju cijena. Prognoza za Crobex danas – recimo oko -2%. [cool]
A sutra?
[/quote]
Sutra je utorak – u to sam 100% siguran!
Čestitam kupcima IGH iznad 3000kn. Samo slušajte "stručnjake", i evo vas 20% rupa u džepu
u jednom danu.
Čestitam kupcima IGH iznad 3000kn. Samo slušajte "stručnjake", i evo vas 20% rupa u džepu
u jednom danu.
najgore je što ljudi sada kupuju da poprave visok ulaz na 3000 kn pa love dionicu u padu. to je najbrži način za prepoloviti portfelj. dokup IGH treba početi oko 2000 kn pa na niže, ZSE još uvjek nije udarila na dno
u jednom danu.
najgore je što ljudi sada kupuju da poprave visok ulaz na 3000 kn pa love dionicu u padu. to je najbrži način za prepoloviti portfelj. dokup IGH treba početi oko 2000 kn pa na niže, ZSE još uvjek nije udarila na dno
[/quote]
[cool]
Ma nema šanse da IGH više ikada bude ispod 2000… to je bilo dno dna
zašto? zato jer ti tako misliš? [lol]
pročitaj malo topic IGH unazad pa ćeš vidit kako se pisalo da nikad neće IGH ispod 5000, pa da neće ispod 4000, pa ispod 3000, pa ispod 2000, a bio je nedavno na skoro 1400!
ako crobex nije još dohvatio dno ( a mnogi smatraju da nije), onda će IGH također padati, vrlo izvjesno i ispod 2000, isto ko što će padati i druge dionice
u jednom danu.
[/quote]
Ma nema šanse da IGH više ikada bude ispod 2000… to je bilo dno dna
borba bikova i medjeda…..koji ce jače druknuti….. [cool] trebao bi jos jedan dan ovakav dan panike….da vidimo kako su prodavaci raspolozeni????
Meni na ovoj dionici izgleda kao da fondovi igraju ovako:
Izabrani prodaju svoje dionice na 3000-2500, zatim fond proda dionice od tuđih novaca po 2000-1500, tu izabrani opet kupuju, sad opet prodaju i tako u krug – pa ko je u stanju lovit vlakiće svaka čast , teže je nego što izgleda.
A priče o izvješću , poslovima i drugo …. IGH neće imati bolje izvješće od ZABE, HT, KODT ….
Zmrkla, slažem se.. vrte ekipu, i pogoduju insiderima sa tuđim dionicama i tuđom lovom. Iako smatram da će se stabilizirati cijena oko ovih razina baš kao što sam i očekivao prije par dana kad je probila 3K. Ne vjerujem da će ju opet rušiti onak nisko, jer neće uspjet i samo će popušit dionice. Percepcija mase se promijenila, ekipa se više ne boji da će IGH "propast". Sad je opet "IN". Što se tiće izvješća mislim da će bit jedno od najboljih ako ne i najbolje na ZSE. Bolje od ovih koje navodiš.Uostalom, šta znači "bolje izvješće". PE će biti jedan od najnižih na burzi. Nemam IGH.
1.04 09 G
IZLAZI FI