IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi puta od kad sam na burzi imam neku sa preko 50% samo 7 kom al me veseli ….
Inače ja sam pun INGRe al tam mi piše – 40% ……

IGH-R-A 7 1.721,72 12.052,04 2.660,00 18.620,00 [Kupi] [Prodaj] 30,25% +54,50% [+54,50%]

[thumbsup]

Netko mi udjelio 1. – ljubomora

Nisam ti ja kriv što prodaješ čim vidiš par kuna zarade na 10% ……
Inače danas očekujem blokadu cca 2700 ….

smanjuje se minus.......

Da ali do koliko vi mislite da će rasti.
Pa to je već 85 %.
Pa zar to nije malo previše.
Sami prosudite.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo blokade, samo što nije, čim pređemo 2692 [thumbsup]

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Prvi puta od kad sam na burzi imam neku sa preko 50% samo 7 kom al me veseli ….
Inače ja sam pun INGRe al tam mi piše – 40% ……

IGH-R-A 7 1.721,72 12.052,04 2.660,00 18.620,00 [Kupi] [Prodaj] 30,25% +54,50% [+54,50%]

[thumbsup]

Netko mi udjelio 1. – ljubomora

Nisam ti ja kriv što prodaješ čim vidiš par kuna zarade na 10% ……
Inače danas očekujem blokadu cca 2700 ….
[/quote]
Evo sam ti ja dao 100-tku [thumbsup]

Nikakav Đukan tu nije izlazio. Istovremeno, znajući da će njegovo izlaženje medijski biti popraćeno, kupovao je preko povezanih osoba preko skrbničkih računa to što on prodaje pa i niže. Njegovo ime se proturalo po medijima kako bi se kupnja što više povukla i kako bi dionica što više pala.
Mislite li da je on izlazio ne znajući političke odluke iz Crne Gore, ne znajući GFI.
Pa Radić, Đukan sve su to ljudi koji su se obogatili svojim "radom", vrijedni ljudi i pošteni prije svega.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kolega Valentine,bili ste u pravu od početka kad ste tvrdili da je sve narihtano u svrhu prejeftine kupnje.
Osobno sam uspio dokupiti vrlo povoljno ali žao mi je kolega koji su nasjeli i prodali [huh]

Ali to je burza, tu nema milosti [lol]

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Nisam imao hrabrosti kupovati, ali zato nisam niti prodavao u zadnjih mjesec dana. Mislio sam kada je bila oko 1.500,00 prodati HT i kupiti IGH, ali nažalost nisam zbog glupe dividende. [cry]

Neznam sta ce biti sa tim autoputom..
Njihova je drzava u jos vecim govnima
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=299963

Misliš da će IGH duboko zaroniti ?

Nisam imao hrabrosti kupovati, ali zato nisam niti prodavao u zadnjih mjesec dana. Mislio sam kada je bila oko 1.500,00 prodati HT i kupiti IGH, ali nažalost nisam zbog glupe dividende. [cry]

tocno to je napravila moja djevojka… prodala ht i kupila igh dan prije dividende….

ja sam prodao sve pakete t-coma i dokupio vdkt jer sam mislio da ce brze potegnuti od igh

priznajem gresku 🙂

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

kad izlazimo iz blokade?
Na zse nema nista

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ja bih rekao između 13:00 i 13:30 sati…

New Report

Close