Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Napisao sam gore da sam izasao na 2300 doduse nisam usao na 1400 ali iskreno mislim da je takvih malo.
budd,
Ima li netko da je ubo po 14xx pa držao sve do danas? Ako ima, moj duboki naklon
1560
"Day after yesterday"
Vrlo širok raspon krivulja (velika volatilnost), cesto je znak da postojeci trend završava. Obrnuto, vrlo uzak raspon krivulja (mala volatilnost), cesto je znak moguceg pocetka novog trenda.
pogledajte malo bollinger
budd,
Ima li netko da je ubo po 14xx pa držao sve do danas? Ako ima, moj duboki naklon
ja sam prijatelju ubo po 2600,2000, manju kolicinu po 1400 i po 1800 malo vise kad je dosla vijest. [thumbsup]
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
Neznam sta ce biti sa tim autoputom..
Njihova je drzava u jos vecim govnima
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=299963
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
po početnim nalozima izgleda da se rally nastavlja [cool]
Do kolko?
Ovo je stvarno smiješno.
Zadnja transakcija jučer je bila na 1601, a blokada je na 1689.
Koje bedastoće, pa to nema nigdje.
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!
Radić je odlučio tako, trena mu lova za zemljište. Ipak se čovjek obogatio svojim radom.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Do kolko?
Ovo je stvarno smiješno.
Zadnja transakcija jučer je bila na 1601, a blokada je na 1689.
Koje bedastoće, pa to nema nigdje.
[/quote]
Čim se čudiš, nemaš pojma o trgovini na burzi (blokada ja na 10% od jučerašnje prosječne…
Ova 1601?! (valjda misliš 2601) je zadnja, a ne prosječna [tongue]
da da sorry fulio za 1000 kuna [lol] [lol]
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!