mogu Vam reć da mi pašu ova iskrcavanja vELIKIH.
Čim dulje to bolje. Danas kad sve tone mi +6, puna šaka brade.
2600 kupnja, a mi budale kad kupovali po 1600…samo da podsjetim brauna da je to 1000 kn po dionici.
***obrisano***
Ja sam znao da sam rano izašao ali nisam mogao odoliti 25 000 kuna, priznajem pogrješio sam.
mnogo puta sam rekao da ocekivam igh na 3000 kroz 3 mjesec.
To sam govorijo onda kad je bijo i na 1700 kn.
Ako upali jos koji natjecaj ocekivam ga na 4,000 kn.
Ovaj rast cijene ce ubrzati i izvjesce koje stize za koji dan.
Neznam kakvo će biti izvješće ali ako je tako dobro kako Radić najavljuje moguće je da ga ovih dana i uračunavaju u cijenu dionice.Govorim čisto iz opreza da se ne iznenadite ako izvješće bude dobro a cijena ne odreagira.Ovaj rast je bio super i moram priznati mene je iznenadio i izletio sam prerano.Žao mi je naravno ali kako kažu ameri..taking profit early is never get you broke.Biti će i dalje dobrih prilika nesumljivo ali ovakav rast kakav se je tu dogodio u kratkom vremenskom periodu bojim se da će biti teško tako skoro nanjušiti.
Sretno i želim vam i dalje nesputani rast [thumbsup]
igh se vrtio oko 2400 da bi napravio skok na 2600 tko je tu napravio trejd svaka mu čast.Dugoročno držanje ove dionice je definitivno "dobitak".Ovaj rast je neodrživ ,stanje u državi alarmantno.Strah me je kad počne padati a kupaca nigdje više neće biti,scenarij već viđen .Kako brzo rastemo po 100kn dnevno tako smo brzo i padali 100kn dnevno.Sve se brzo zaboravilo ,tko da ste sljepi da ne vidite da umjetno dižu Igh kao šta su ga i rušili na silu.Pojavljuju se kojekavi veliki nalozi na kupnji po nekih 200komada i povuku se čim se nagomila kupnja a tako če vas i plašiti kad tržište bude padalo.
Želim vam sve najbolje u trgovanju i najveću zaradu.OPREZ
Gledaj ja sam jos izasao na 2300 jer nisam vjerovao da ce ici jos gore a s ozirom na ulaz izmedju 1500-1600 nisam nezadovoljan ali kako je krenulo ne bi se cudio da krene i do 3000,makar to meni nije logicno.