IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi na asku mi zbilja nisu jasni, kaj su tak nervozni, pa pokupit će ih neko, samo bezveze ruše cijenu, ne kužim te fore ili su htjeli zaradit samo za čevape i pivo.

kolega moj,vjerovatno sto idem Evropa prema dole,a i ocekivam Amere u crvenom.
Bas se mislim da prodam sve svoje ,pa da opet otkupim za 2-3 dana kad budemo ici up.
Treba sacekat kad otvore Ameri u 14.30 [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Trajderi izlaze. Ruše cijenu.Valjda im je dosta za ovaj puta. Samo prošli puta kad su ameri dali milijarde euforija je trajala jedan dan. Zato će ovaj put biti suprotno,trajat će duže i ići će još gore. Pa tako i crobex. Pa i igh.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Trajderi izlaze. Ruše cijenu.Valjda im je dosta za ovaj puta. Samo prošli puta kad su ameri dali milijarde euforija je trajala jedan dan. Zato će ovaj put biti suprotno,trajat će duže i ići će još gore. Pa tako i crobex. Pa i igh.

da prijatelju
Ja ocekivam IGH na nekih 3.000 kn za koji dan, to sam vec dosta puta pisao ali zasto neuhvatiit ovaj trend rasta/pada koji ce trajati mozda 10-ak dana i uvatiti nekih cca 20%

žilav je IGH dok se ostali tope polako, nema što

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

top 10 itko??????

ko je prodavao a ko kupovao????

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

hm to si bum ostavil da vidim ko je zadnja tri dana prodaval zivo me ubija sad

e da i hvala

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/sektor-u-krizi-gradevinski-radovi-u-padu-prvi-put-od-studenog-2007.,40907.html

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/sektor-u-krizi-gradevinski-radovi-u-padu-prvi-put-od-studenog-2007.,40907.html

Ne znam uopće kakve veze ima ovaj članak sa IGH?!

Svi zaboravljaju uticaj plinske krize u 1 mjesecu ove godine

dali ce izvjesce ovaj tjedan?

ZAGREB – Kriza je velika i globalna i utječe na svakoga. Nasuprot pričama da se protiv krize može boriti neradom, mi se borimo radom i zato nam je posao u Crnoj Gori (izgradnja brze ceste) jako bitan“ komentirao je u intervjuu za Globus čelnik IGH Jure Radić te dodao da će njegova tvrtka također projektirati jedan veliki most u Makedoniji.

Gotovo da nema projekta u Hrvatskoj koji se ne vezuje uz Institut građevinarstva Hrvatske, a čelnik te tvrtke ne osvrće se na spekulacije da mu je to uspjelo zahvaljujući dobrim vezama s kolegama iz politike.

Ponosan je što je IGH postao respektabilna tvrtka, no ističe da je njegov osnovni posao na Sveučilište gdje predaje na Katedri za mostove.

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

New Report

Close