IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Onaj tko je imao love, ima još i više, a onaj tko nije ima još i manje…to je zlatno pravilo u recesiji [smiley]

Ekipa na koliko nam je gornja blokada?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

2.357,31
[thumbsup]

"Day after yesterday"

Dnevni limiti trgovanja
prosječna najniža najviša
IGH-R-A 23.3.2009 1 20.3.2009 2.143,01 1.928,71 2.357,31

hvala

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Građevinski konzorcij dobio ugovor vrijedan 22 mlrd kuna

23.3.2009 11:27:00 | Powered by RBA analitičari
IGH, Konstruktor i Tehnika zajedno u konzorciju su dobili ugovor na međunarodnom natječaju za izgradnju 188 km dugačke dionice autoceste između Bara i Boljara u Crnoj Gori vrijedan 22 milijarde kuna (oko 3 mlrd eura), stoji u obavijesti na web stranici Zagrebačke burze. Gradnja autoceste stajati će oko 1,94 mlrd eura, a ugovor uključuje i izgradnju 42 tunela te 92 mosta i vijadukta. Radovi će se odvijati po trasama i procjenjuje se da će trajati 10 godina. Ugovor bi također uključivao 30-godišnja koncesijska prava za konzorcij. Konačni uvjeti u ugovoru biti će određeni nakon što istekne zakonski rok za žalbe.

Ovdje upišite svoj komentar…

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Građevinski konzorcij dobio ugovor vrijedan 22 mlrd kuna

23.3.2009 11:27:00 | Powered by RBA analitičari
IGH, Konstruktor i Tehnika zajedno u konzorciju su dobili ugovor na međunarodnom natječaju za izgradnju 188 km dugačke dionice autoceste između Bara i Boljara u Crnoj Gori vrijedan 22 milijarde kuna (oko 3 mlrd eura), stoji u obavijesti na web stranici Zagrebačke burze. Gradnja autoceste stajati će oko 1,94 mlrd eura, a ugovor uključuje i izgradnju 42 tunela te 92 mosta i vijadukta. Radovi će se odvijati po trasama i procjenjuje se da će trajati 10 godina. Ugovor bi također uključivao 30-godišnja koncesijska prava za konzorcij. Konačni uvjeti u ugovoru biti će određeni nakon što istekne zakonski rok za žalbe.

Ideš, kad si dobili to?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tajna-peljeskog-mosta/426216.aspx

E evo je biznis, u stilu MP B’astarda. A mi se mrčimo za siću i još nam dotični stalno rade o glavi (novcima).

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Samo me zanima kako će i s čim crnogorci išta platiti…. Biće ovo story a la Most Pelješac. No super za iskrcaj i zaradu od par desetaka %

od kad si se ti iskrcao ošlo jš 25 % goro…ah šta ces, to ti je život!
Poseban pozdrav braunu koji mi se smijao što sam bio u minisu s igh kad sam ga kupio po 1600

ja nikako nerazumjem ove ljude.
Vijesti sve pozitivne.America ide u zeleno 2,30,a ljudi prodaju po 2.305,00 i jos se takmice tko ce prije prodati.
Ockivam sutra isto skok od nekih 5%,a tek kad dođe izvjesce gdje ce nam biti kraj [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ja nikako nerazumjem ove ljude.
Vijesti sve pozitivne.America ide u zeleno 2,30,a ljudi prodaju po 2.305,00 i jos se takmice tko ce prije prodati.
Ockivam sutra isto skok od nekih 5%,a tek kad dođe izvjesce gdje ce nam biti kraj [thumbsup]

polakoo..kao što nemre stalno padati nemre stalno ni rasti..sigurno će mo se malo skorigirati..al trend je AP i to je jedino važno
[thumbsup]

New Report

Close