Onaj tko je imao love, ima još i više, a onaj tko nije ima još i manje…to je zlatno pravilo u recesiji [smiley]
Ekipa na koliko nam je gornja blokada?
Ekipa na koliko nam je gornja blokada?
Dnevni limiti trgovanja
prosječna najniža najviša
IGH-R-A 23.3.2009 1 20.3.2009 2.143,01 1.928,71 2.357,31
hvala
Građevinski konzorcij dobio ugovor vrijedan 22 mlrd kuna
23.3.2009 11:27:00 | Powered by RBA analitičari
IGH, Konstruktor i Tehnika zajedno u konzorciju su dobili ugovor na međunarodnom natječaju za izgradnju 188 km dugačke dionice autoceste između Bara i Boljara u Crnoj Gori vrijedan 22 milijarde kuna (oko 3 mlrd eura), stoji u obavijesti na web stranici Zagrebačke burze. Gradnja autoceste stajati će oko 1,94 mlrd eura, a ugovor uključuje i izgradnju 42 tunela te 92 mosta i vijadukta. Radovi će se odvijati po trasama i procjenjuje se da će trajati 10 godina. Ugovor bi također uključivao 30-godišnja koncesijska prava za konzorcij. Konačni uvjeti u ugovoru biti će određeni nakon što istekne zakonski rok za žalbe.
Ovdje upišite svoj komentar…
Građevinski konzorcij dobio ugovor vrijedan 22 mlrd kuna
23.3.2009 11:27:00 | Powered by RBA analitičari
IGH, Konstruktor i Tehnika zajedno u konzorciju su dobili ugovor na međunarodnom natječaju za izgradnju 188 km dugačke dionice autoceste između Bara i Boljara u Crnoj Gori vrijedan 22 milijarde kuna (oko 3 mlrd eura), stoji u obavijesti na web stranici Zagrebačke burze. Gradnja autoceste stajati će oko 1,94 mlrd eura, a ugovor uključuje i izgradnju 42 tunela te 92 mosta i vijadukta. Radovi će se odvijati po trasama i procjenjuje se da će trajati 10 godina. Ugovor bi također uključivao 30-godišnja koncesijska prava za konzorcij. Konačni uvjeti u ugovoru biti će određeni nakon što istekne zakonski rok za žalbe.
Ideš, kad si dobili to?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tajna-peljeskog-mosta/426216.aspx
E evo je biznis, u stilu MP B’astarda. A mi se mrčimo za siću i još nam dotični stalno rade o glavi (novcima).
Samo me zanima kako će i s čim crnogorci išta platiti…. Biće ovo story a la Most Pelješac. No super za iskrcaj i zaradu od par desetaka %
od kad si se ti iskrcao ošlo jš 25 % goro…ah šta ces, to ti je život!
Poseban pozdrav braunu koji mi se smijao što sam bio u minisu s igh kad sam ga kupio po 1600
ja nikako nerazumjem ove ljude.
Vijesti sve pozitivne.America ide u zeleno 2,30,a ljudi prodaju po 2.305,00 i jos se takmice tko ce prije prodati.
Ockivam sutra isto skok od nekih 5%,a tek kad dođe izvjesce gdje ce nam biti kraj [thumbsup]
ja nikako nerazumjem ove ljude.
Vijesti sve pozitivne.America ide u zeleno 2,30,a ljudi prodaju po 2.305,00 i jos se takmice tko ce prije prodati.
Ockivam sutra isto skok od nekih 5%,a tek kad dođe izvjesce gdje ce nam biti kraj [thumbsup]
polakoo..kao što nemre stalno padati nemre stalno ni rasti..sigurno će mo se malo skorigirati..al trend je AP i to je jedino važno
[thumbsup]