IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čemu sad taj pad?

prijatelju moj oporavljaju se Evropske burze,a uskoro ce mo i mi.
Ovo je navlakusa veliki da mali sruse po 100-150 kn ,pa da poslije oni sve ociste.
Nemojte biti najivni jer slijedeci tjedan stize izvjesce koje vjerujem da ce biti pozitivno i odemo mi do petka na cca 3000 kn.

pozz

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Prvo treba vidjeti izvješće , ane unaprijed govoriti da će biti dobro.Kupaca više nema , bar ne na ovim razinama .Ekipa se jučer dobrano istovarila a kad sam ja govorio da se veliki istovaraju ,nitko me nije poslušao.

Prvo treba vidjeti izvješće , ane unaprijed govoriti da će biti dobro.Kupaca više nema , bar ne na ovim razinama .Ekipa se jučer dobrano istovarila a kad sam ja govorio da se veliki istovaraju ,nitko me nije poslušao.

a i ti si pametan, sreća da te imamo. pa svima je bilo jasno da je jučer dan za prodaju, a ne za kupnju. efekt autoceste je ispario i sad će cijena opet ispod 2000, kakva izvješća, kakve trice i bakrači [yawn]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

FI je izvrstan to sam pisao prije mjesec dana a ovo rušenje to se radi samo na ZSE jer to dopušta HANFA I svi imaju interesa to je HR

hahaha pa na ovoj temi je ludnica, majke mi ja bi ANRICOMA za kralja taj je od 1450 do 2200 promjenil razmisljanje 6 puta

Ali masjtor za Tehniku da ti objasnim sta sam mislio.

Da je samo budala koja se jako jako kocka mogla uzimat tehniku prekjucer i jucer

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Poštovani kolege,
jučer i prekjučer je hrpetina ljudi ušla u ovu dionicu, barem sudeći po prometu, a oni sigurno nisu ušli na razinama preko 2XXX da bi prodavali ispod 2XXX, tako da nema brige, treba biti samo strpljiv, jer po mom mišljenju ispod 2XXX više neće ići… nema nikakve logike [smiley]

zasto je opet burza zatvorena?

ide oporavak Evrope i idemo i mi u zeleno kao sto sam pisao jos jutros da cemo izaci iz crvenila

BSinisa, 20.03.2009. u 14:19
Obustava i nastavak trgovanja

Zbog kratkotrajnog ispada mreže došlo je do privremenog prekida trgovanja. O nastavku ćete biti pravovremeno obavješteni.

Zagrebačka burza d.d

BSinisa, 20.03.2009. u 14:19
Nastavak trgovanja

Trgovina se nastavlja u 14:10 po modalitetu predotvaranja. Redovita trgovina nastavlja se u 14:25.

Zagrebačka burza d.d

Malo su "zasrali" u bosni……

http://www.nacional.hr/clanak/55107/strabag-proziva-juru-radica-i-igh-zbog-fusarenja-u-bih

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Za one koji nisu gledali na NOVOJ TV emisiju NOVAC

Gost je bio J.RADIĆ i koji potvrđuje da je prošla godina bila jedna od uspješnijih u 60-to godišnjem postojanju toliko o očekivanom FI i da se trenutno natječu u 20-tak natječaja šišom svijeza i da ova sadašnja cjena dionice nema veze sa sdravom pameti da je to smješno što su učinili fondovi svađajući se između sebe
Otklonite svaku sumnju o FI i pustite drukere nek pišu gluposti

Nimac: IGH, Konstruktor i Tehnika imat će problema s financiranjem

http://www.seebiz.eu/hr/burze/nimac-igh%2c-konstruktor-i-tehnika-imat-ce-problema-s-financiranjem,40678.html

New Report

Close