Nije me dugo bilo na ovim stranicama, pa je možda netko i odgovorio na ovo pitanje:
Da li je moguće da IGH (i THNK) rastu zbog posla u Crnoj Gori?
Pa ljudi, to je čista pušiona!!!!!!!!!!
Kakav je to razlog za rast dionice ako znamo da:
1. još treba proči žalbeni rok koji traje 6 (šest) mjeseci!
2. je Crna Gora totalno korumpirana!
3. je Crna Gora pred bankrotom i tražit će pomoć MMF-a koji će zaustaviti ovakve projekte!
Ugodan ostatak dana
1. Zalbeni rok traje 10 dana
2. Je, tu ne grijesis puno ali pazi tko je u konzorciju. Konstruktor+Radic..pa ti pricaj o korumpiranosti
3. radi se na principu JPP-a pa drzava ne placa 2 milijarde evra sutra vec kroz 30 godina oko 20-ak-30-ak milja godisnje, tako nekako ministar finansija kaze
Kako god, autoput ce se raditi.
Za IGH je ovo dobro, za Konstruktor tako tako..
pitam se zašto?
Zagrebačka burza: Građevinari najzaslužniji za uzlet CROBEX-a od 3,08%
Nije me dugo bilo na ovim stranicama, pa je možda netko i odgovorio na ovo pitanje:
Da li je moguće da IGH (i THNK) rastu zbog posla u Crnoj Gori?
Pa ljudi, to je čista pušiona!!!!!!!!!!
Kakav je to razlog za rast dionice ako znamo da:
1. još treba proči žalbeni rok koji traje 6 (šest) mjeseci!
2. je Crna Gora totalno korumpirana!
3. je Crna Gora pred bankrotom i tražit će pomoć MMF-a koji će zaustaviti ovakve projekte!
Ugodan ostatak dana
1. Zalbeni rok traje 10 dana
2. Je, tu ne grijesis puno ali pazi tko je u konzorciju. Konstruktor+Radic..pa ti pricaj o korumpiranosti
3. radi se na principu JPP-a pa drzava ne placa 2 milijarde evra sutra vec kroz 30 godina oko 20-ak-30-ak milja godisnje, tako nekako ministar finansija kaze
Kako god, autoput ce se raditi.
Za IGH je ovo dobro, za Konstruktor tako tako..
[/quote]
Super vam je ta računica po kojoj bu vlada plaćala 2 milijarde 30 godina po 20 milijona godišnje.
I ja bi takav kredit uzela ak vi nudite, vidim da se kužite u financije.Sigurno je to slučajno,ali zaboravili ste reći kome vlada plaća 30 godina po 20-30 miljona eura.
Sigurno ne IGH-u niti Tehniki ni Konstruktoru, neg valjda bankama,bik mamicu.Kaj vi kad ste kupili stan onda ste se dogovorili sa gazdom da njemu otplaćujete ratu 30 godina?Pa mislim kaj se ovdje sve nebu još pročitalo.I još da vam velim da je u ovom cijelom dilu Zagrebačka banka koja financira Konzorcij i ovaj cijeli posao tak da je to sve već odavno riješeno što se tiče financiranja, deca.
A vi kaj se pravite da niš ne razmete i da vam se baš ne čini to dobar dil mogu vam samo reći nemojte se niš brinut i sutra bu bilo dionica za kupit.
Jedino kaj bute morali lupat po asku skup z menom
kaj nisi već kupila igh,šta si čekala
Pa kupila sam gospon prekjučer, al sam danas kapitulirala dobit,ne.
A mislim da bum sutra opet
šta nisi još prodao IGH ????
[/quote]
jos prije par dana…kaj se nesjecas da je zaradil 20.000 kn…. [lol]
a sad opet drukanje za dolje jer je mogel dobit vise…u svom imaginarnom svijetu
hehehe
Anricome…Anricome…ko ti kriv…pusti ljude da uzivaju u dobiti….
ja nazalost (ko o brien.)..prodal prerano…al neka…bit ce prilika…
bit će sad jedna korekcija
Prodao si danas pa se nadaš da ćeš opet uloviti ispod 2000kn?
I ja se nadam istome ali nekako sumnjam da će se to desiti…
Osim ako i Crobex rokne dolje ali onda će i sve druge dionice u istom smjeru.
Iz današnjeg poslovnog …
Ne znam jesam li ovo dobro shvatio. Znači, u poslu vrijednom otprilike isto kao ovom u CG IGH ima udio od samo 12 milja eura. Pa to nije dovoljno niti za plaće onih nekoliko stotina stručnjaka. [lol]
kad vidiš koliko su to niske cijene (što je razumljivo jer je recesija) moraš se zapitati hoće li naši genijalci iz ovih poslova stoljeća izaći s ikakvom dobiti ili će svu lovu koju dobiju dati samo da plate ljude koji će tamo raditi? [lol]
kad ulagačima u IGH dođe iz dupeta u glavu kako su se zaletjeli (rast sa 1500 na 2200), bit će opet IGH koliko voliš po 1700 kn, zato je najpametnija brza R&B taktika dok ne bude prekasno [bye]