tako to bude kada se probije gornji bollinger
Tako to bude kada se čeka u cashu pa se propusti rast od 40%.
Nije me dugo bilo na ovim stranicama, pa je možda netko i odgovorio na ovo pitanje:
Da li je moguće da IGH (i THNK) rastu zbog posla u Crnoj Gori?
Pa ljudi, to je čista pušiona!!!!!!!!!!
Kakav je to razlog za rast dionice ako znamo da:
1. još treba proči žalbeni rok koji traje 6 (šest) mjeseci!
2. je Crna Gora totalno korumpirana!
3. je Crna Gora pred bankrotom i tražit će pomoć MMF-a koji će zaustaviti ovakve projekte!
Ugodan ostatak dana
Nije me dugo bilo na ovim stranicama, pa je možda netko i odgovorio na ovo pitanje:
3. je Crna Gora pred bankrotom i tražit će pomoć MMF-a koji će zaustaviti ovakve projekte!
Ugodan ostatak dana
Zaboravili ste reći da će plaćenje biti u baksama Ronhill cigareta. [tongue]
Hvala, predsjedniče.
I ne trebaš mi persirati.
Ugodan ostatak dana
Ma o čemu ti pričaš, to je posao od TRI MILIJARDE EURA koji su sigurno naplaćeni (samo malo zastani i zamisli se koji su to novci), a i tko bi se trebao žaliti, ovi koji su bili skuplji i nemaju takve reference kao naši!? ***obrisano***
Koja kupnja na IGH prva dva 330 komada i to još obadva skrivena znači 3300 komada.
Koja kupnja na IGH prva dva 330 komada i to još obadva skrivena znači 3300 komada.
Čista navlakuša za iskrcavanje
Prvo je sa tuđim novcem digao do razine gdje stavio svoje naloge na prodaju ,kada je svoje dionice prodao onda je maknuo velike naloge (naravno tuđi novac).
E tako se to radi kad možeš i imaš ltuđu lovu na raspolaganju
Već viđen scenarij
sad se vidi da je istovar cijelo vrijeme bio simuliran i da se nakrcavalo one sa povlaštenim informacijama s dionicama iz fondova. za ovu lakrdiju netko treba odgovarati no ovo je HR.
Pregledavajući TOP 10 član uprave Ž. Dešković jači za 300 kom na dan 13.3.2009. Što znači povlaštena informacija, a sankcija nigdje.
sad se vidi da je istovar cijelo vrijeme bio simuliran i da se nakrcavalo one sa povlaštenim informacijama s dionicama iz fondova. za ovu lakrdiju netko treba odgovarati no ovo je HR.
Pregledavajući TOP 10 član uprave Ž. Dešković jači za 300 kom na dan 13.3.2009. Što znači povlaštena informacija, a sankcija nigdje.
[/quote]
samo 300 kom?
sa povlaštenom informacijom ?—po ovim cijenama i nije neki kapital
očekivao bi čovjek puno više od takvog igrača.