Mini stanka u trgovanju. Tko ce prvi?
kako to misle na 30. godišnju koncesiju??? znači neće im platiti sada ništa???
a rok gradnje je 10 godina?!
sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!
tako je… cijenu sada pumpaju oni koji su kupovali po 300-400 komada na 1500-1600 kn znajući za ove informacije, pa se sad polako iskrcavaju, a mali naivci ulijeću u postavljenu klopku. [bye]
[/quote]
Ljudi pažljivo čitajte priopćenja za javnost i novinske članke, a ne rekla-kazala na forumu…
Nitko neće ostati nenaplaćen i nema govora o plaćanju za 10 godina, a što će crnogorska vlada prodat, založit ili dat u koncesiju nije niti naš problem niti problem IGH, posao, vrijednost i profit je tu [thumbsup] Sve ostalo su priče malih špekulanata kojima je krivo što su prodavali na 17XX i sada im je krivo…
sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!
Upravo tako sam i ja shvatila taj "najbolji "posao od samostalnosti države..jer ako je koncesija u pitanju onda znaći da izvođač financira izgradnju..znači krediti u pitanju,10 godina gradnje..neznam,ali ne bum se štel mešat.
sad mi niš nije jasno?!
Upravo tako sam i ja shvatila taj "najbolji "posao od samostalnosti države..jer ako je koncesija u pitanju onda znaći da izvođač financira izgradnju..znači krediti u pitanju,10 godina gradnje..neznam,ali ne bum se štel mešat.
[/quote]
Bez obzira na koncesiju i rokove placanja ovo je nista drugo nego "dobra vijest", koja je nasem trzistu vise nego potrebna. Detalji ovdje nisu toliko bitni koliko bi bili inace da nije kriza u tijeku. Ljudi reagiraju na ovakve vijesti sa barem +30% na cijenu dionice. Blokada na 2.135,52kn a meni na investoru pise IGH +5,60%!
Obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj NN 114/06 i NN 55/07, doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica IGH-R-A, THNK-R-A i VDKT-R-A.
O nastavku trgovanja biti cete obavjesteni.
Nisu normalni,a IGH tek skocijo 5,60…sto se to događa????
Pustite dinonice nek dođu bar na nekih 50% vrijednosti svoje cijene [thumbsup]
Čestitke kolegama koji su donedavno širili paniku. Osim što su pogodili vrh kupujući na 16,000 izgleda da su uspjeli pogoditi i dno prodajući na 1,500. A kažu da nitko ne pogađa dna i vrhove…..
ja sam prodao pola. možda prerano, druga polovica (ako ne bude bitnih negativnih vijesti) još dugo neće biti na prodaju
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama IGH-R-A nastaviti u 11:10.
Dosadni ste, ovdje je tema nešto sasvim drugo, budite korektni zbog drugih forumaša, hvala…