IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mini stanka u trgovanju. Tko ce prvi?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Evo opet pozitivna blokada, zašto ne ide natrag prema nominali? [lol]

kako to misle na 30. godišnju koncesiju??? znači neće im platiti sada ništa???
a rok gradnje je 10 godina?!
sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!

tako je… cijenu sada pumpaju oni koji su kupovali po 300-400 komada na 1500-1600 kn znajući za ove informacije, pa se sad polako iskrcavaju, a mali naivci ulijeću u postavljenu klopku. [bye]
[/quote]

Ljudi pažljivo čitajte priopćenja za javnost i novinske članke, a ne rekla-kazala na forumu…
Nitko neće ostati nenaplaćen i nema govora o plaćanju za 10 godina, a što će crnogorska vlada prodat, založit ili dat u koncesiju nije niti naš problem niti problem IGH, posao, vrijednost i profit je tu [thumbsup] Sve ostalo su priče malih špekulanata kojima je krivo što su prodavali na 17XX i sada im je krivo…

sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!

Upravo tako sam i ja shvatila taj "najbolji "posao od samostalnosti države..jer ako je koncesija u pitanju onda znaći da izvođač financira izgradnju..znači krediti u pitanju,10 godina gradnje..neznam,ali ne bum se štel mešat.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

sad mi niš nije jasno?!

Upravo tako sam i ja shvatila taj "najbolji "posao od samostalnosti države..jer ako je koncesija u pitanju onda znaći da izvođač financira izgradnju..znači krediti u pitanju,10 godina gradnje..neznam,ali ne bum se štel mešat.
[/quote]

Bez obzira na koncesiju i rokove placanja ovo je nista drugo nego "dobra vijest", koja je nasem trzistu vise nego potrebna. Detalji ovdje nisu toliko bitni koliko bi bili inace da nije kriza u tijeku. Ljudi reagiraju na ovakve vijesti sa barem +30% na cijenu dionice. Blokada na 2.135,52kn a meni na investoru pise IGH +5,60%!

Obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj NN 114/06 i NN 55/07, doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica IGH-R-A, THNK-R-A i VDKT-R-A.
O nastavku trgovanja biti cete obavjesteni.

Nisu normalni,a IGH tek skocijo 5,60…sto se to događa????
Pustite dinonice nek dođu bar na nekih 50% vrijednosti svoje cijene [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Čestitke kolegama koji su donedavno širili paniku. Osim što su pogodili vrh kupujući na 16,000 izgleda da su uspjeli pogoditi i dno prodajući na 1,500. A kažu da nitko ne pogađa dna i vrhove…..

ja sam prodao pola. možda prerano, druga polovica (ako ne bude bitnih negativnih vijesti) još dugo neće biti na prodaju

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kad se nastavlja trgovina, u 12:00 h ili?

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama IGH-R-A nastaviti u 11:10.

Dosadni ste, ovdje je tema nešto sasvim drugo, budite korektni zbog drugih forumaša, hvala…

Knjige i kava

evo nas do kraja trovanje tamo gdje smo danas i počeli

tako to bude kada se probije gornji bollinger

New Report

Close