IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ne vidim nikakav problem vezan za plaćanje. Prvo nije još ugovor potpisan, drugo što se ne zna koji je modalitet plaćanja. A kad bi i bilo nekakvo obročno plaćanje dobavljaču (iako u to sumnjam), nij ni to loše jer znači novac koji će godinama kapati, a ukoliko kupac ne bude u mogućnosti plaćati, stvat će se u poziciju u kakvoj će biti RH prema MMF-u u skoro vrijeme.
Toliko od mene za sada. Uživajte u rastu ukoliko ga ne uškope "market markeri".

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Može k/p? Hvala…

Knjige i kava

Od jučer zadnje

Kupnja – IGH-R-A
4 2.040,00
3 2.037,00
25 2.025,01
22 2.025,00
20 2.015,00

Prodaja – IGH-R-A
7 2.059,00
10 2.073,00
10 2.080,00
8 2.097,00
29 2.099,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čestitam svim imteljima IGH-a. Ja nažalost nemam. Prije 10ak dana razmišljah oću uzet IGH-a ili se još natovarit DLKV-a, pa odlučih ovo drugo. Nema veze biće kakav kolačić tamo i za Dalekovod.
Samo se nadam da ovaj rast opet neće biti uškopljen [thumbsup]

Splitski Konstruktor gradit će autocestu vrijednu 2,7 milijardi eura u Crnoj Gori
Vaš link

NA NATJEČAJU za gradnju 169 kilometara autoceste Bar – Boljari, koji je objavila crnogorska vlada, pobijedio je hrvatski građevinski konzorcij, na čelu sa splitskim Konstruktorom.

Na spomenutom natječaju hrvatski je konzorcij, u kojem se još nalaze i tvrtka Tehnika te Institut građevinarstva Hrvatske (IGH), dao najbolju ponudu za čitav projekt, u iznosu od 2,7 milijardi eura. Osim gradnje te autoceste, crnogorska vlada raspisala je još jedan natječaj za dionicu autoceste Podgorica – Mateševo, na kojem je, s ponudom od 903 milijuna eura, isto tako pobijedio hrvatski konzorcij.

Izgradnja će trajati oko deset godina

"Ovo je velika pobjeda hrvatskih građevinskih tvrtki. Hrvatski konzorcij posao je dobio i na temelju gradnje autocesta u Hrvatskoj", kazao je za Jutarnji list Jure Radić, direktor IGH.

Izvođač radova dovršenu će autocestu dobiti na 30-godišnju koncesiju, no riječ je o iznimno zahtjevnom poslu, jer će trebati izgraditi čak 42 tunela te 92 mosta i vijadukta. Radić smatra kako će izgradnja autoceste trajati oko desetak godina. Andrija Lampar, ministar prometa Crne Gore, najavio je kako bi radovi trebali početi za šest mjeseci.

Glavni konkurent na natječaju za izvođača radova, hrvatskom je izvođaču bio grčko-izraelski konzorcij Aktor i Hanzin and construction holding. Izrada autoceste trebala bi se izvesti po principu javno-privatnog partnerstva.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

sad će napraviti blokadu sa 3 dionice, katastrofa

kako to misle na 30. godišnju koncesiju??? znači neće im platiti sada ništa???
a rok gradnje je 10 godina?!
sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

sad ćemo vidjeti tko je pametniji ,kupci ili prodavači [embarass]

kako to misle na 30. godišnju koncesiju??? znači neće im platiti sada ništa???
a rok gradnje je 10 godina?!
sad mi niš nije jasno?!
jel to znači da će oni graditi 10 godina cestu svojim parama, a nakon toga će je 30 godina naplaćivati? pa ovo izgleda kao fijasko stoljeća, a ne posao stoljeća!

tako je… cijenu sada pumpaju oni koji su kupovali po 300-400 komada na 1500-1600 kn znajući za ove informacije, pa se sad polako iskrcavaju, a mali naivci ulijeću u postavljenu klopku. [bye]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Kupnje:
Cijena Količina
2.444,00 1
2.136,00 30
2.135,52 5
2.135,30 10
2.135,00 2
2.130,00 12
2.100,00 117
2.091,00 2
2.090,00 27
2.080,00 1

who dares, wins

ja bum samo pratil ovaj put. Imatelji puno sreće i pameti

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Nije moguće nastaviti sa postupkom otvaranja naloga
jer smijete zadati nalog samo u rasponu unutar limita.

Najniža cijena na nalogu za prodaju ove vrijednosnice je 1.747,24 kn
Najviša cijena na nalogu za kupnju ove vrijednosnicu je 2.135,52 kn

Ne da mi da platim više.

who dares, wins

New Report

Close