Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ja sam ipak malo prije prodao , bolje vrabac u ruci nego…. sretno kupcima i onima koji ostaju unutra
kolega ja sam puno prodao, sam mi nije jasno kaj se svi čude što raste, a nisu se čudili kaj pada
Što je sad dušebrižnici, jel IGH još uvijek ide na nominalu i/ili u bankrot? [lol]
Čekaj malo, ne može odmah, strpi se
Hell is Empty and all the Devils are Here
Ja sam ipak malo prije prodao , bolje vrabac u ruci nego…. sretno kupcima i onima koji ostaju unutra
Ja sam se dijela riješio iako i dalje izgleda dobro:)
Mogla bi još potegnut iako se nikad ne zna.
Šteta za tehniku što jer ostala do kraja u blokadi..tamo je ask šupalj totalno ona bi mogla još i bolje od IGH
sijem žito raste grahorica
Naj veći posao od samostalnosti
rast 500% je mali na obujam posla
http://www.24sata.hr/news/clanak/autocestu-kroz-crnu-goru-ce-graditi-konstruktor/107764/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
u neka druga vremena da kolega….u danasnje vrijeme ok rast….konacno dobre vijesti malo za nase gradjevince…..
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: IGH apsolutni dobitnik dana sa skokom od 15,7%
Autor/izvor: SEEbiz
http://www.24sata.hr/news/clanak/autocestu-kroz-crnu-goru-ce-graditi-konstruktor/107764/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news
Ako stavim svoju skeptičnu narav po strani, ovaj deal znači puno za svaku članicu konzorcija, te bih ga najaviti kao onaj impuls koji je trebao dogoditi da se odigra preokret.
Ukoliko je tržište zrelo za povrat povjerenja i rast moralo bi reagirati već sutra. Ukoliko se entuzijazam brzo rastopi znak mi je da je ponovno vrijeme za bijeg.
Čestitke svima koji nisu podlegli ovoj međedovskoj histeriji.
Pozdrav
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.