zašto sutra? deblokada je najkasnije 2 sata nakon blokade, a to znači danas oko 15.50
Pa to ti je već sutra, nije li?
Jutros je jedan kolega napisao da se ide u blokadu,ali post je izbrisan….
Nisam upamtio koji je nick u svakom slučaju čestitke [cool]
Idući tjedan kao šećer na kraju dolazi FI
[thumbsup]
***obrisano***
Ja svoje dinonice neprodajem a imam ih dosta jer kako je rekao kolega stize slijedeci tjedan izvjestaj po kojem bi mogli narasti na trenutnu cijenu jos bar 5-8%.
Sutra ocekivam dalji rast IGH bez obzira kako zavrse America ili Evropa.
IGH d.d. – nastavak trgovanja
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama IGH-R-A nastaviti u 15:30.
Na upit Upravi Drustva IGH d.d. ista je odgovorila:
„Sukladno Vašem upitu od 18.ožujka 2009. godine, obavještavamo Vas da je uzrok porasta cijene dionica IGH d.d., oznake IGH-R-A, obavijest premijera hrvatske Vlade Ive Sanadera , da je hrvatski konzorcij predvođen Konstruktor-inženjeringom dobio posao na međunarodnom natječaju za izgradnju 188 kilometara dugačke dionice autoceste u Republici Crnoj Gori vrijedan 22 milijarde kuna.
Kako IGH d.d. sudjeluje u navedenom konzorciju, tržište je odgovorilo potražnjom za dionicama društva.“
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
I nemojte sad brže bolje prodavati ,daj zadržite malo da na raste dionica
http://www.zse.hr/default.aspx?id=24511
srertno svima ja sam i ovako zadovoljan
Za 5 minuta kome panci a kome opanci 🙂
P.S. Imaocima najiskrenije držim fige
[thumbsup]
[/quote]
Znači ti si taj kolega,još jednom čestitke,a drukeri na dolje neka dile aseve možda im je to veći gušt nego zarada [lol]
ajme kako se svi čude, znalci ewt-a koji su prodavali na 1500 ili nisu ušli…Svi su izbezumljeni [lol]
Ja sam ipak malo prije prodao , bolje vrabac u ruci nego…. sretno kupcima i onima koji ostaju unutra