IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima jako zanimljivih promjena ispod top 10. Ekipa, pa prošetajte se do SDA. Nije teško [bye]

Kakvih ima promjena? Pretvorili smo se u oko.

[/quote]

Kakve veze te promjene imaju? I na DDJH je stalno bilo promjena, pa gle cijenu.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Zašto dizati cijenu kad još uvijek ima onih koji žele prodati po 1650 kn? Uz to, ušlo je i nešto trejdera, pa zašto im dati da zarade? Ja sam namjerno povukao 50 komada sa kupnje tako da potaknem kokošare da počnu spuštati naloge prema niže i udarati po kupnji! Idemo na 1500 kn? Odlično! Možda i na 1400 kn? Na 1000 kn? San snova! Ima da oderemo trejdere i ove nazovi shortere da boli glava, gaće će ostaviti na IGH! [thumbsup]

Nije san
[/quote]
Đukanovi prijatelji govore da on tek misli doslovno potapati IGH samo čeka da se sakupi veća količina na kupnju , više naivaca da ih usreći .

bit će promjena uskoro na 1000

bit će promjena uskoro na 1000

Što na 1000? Nisi naveo. Guvernor je spominjao promjene u broju komada.
Promjena od 1.000 komada ili promjena na 1.000 kn? [huh]

rast će i dionica 20% dnevno ako i samo ako prestanu političke osvete, spletke i zavjere preko leđa ove kompanije.

Pa upravo oni i jesu uvijek profitirali od političkih spletki.
[/quote]
…a tko bi po tvome proektirao nasu autocestu, tunele i viadukte??
[/quote]
Zar misliš da se ne bi nitko našao? Pa šta bi mi da nema IGH [smiley] Naravno da je IGH močna firma koja zna posao i ima ljude kao osnovnu vrijednost, ali bitnije je tko je u upravi i vlasničkoj strukturi. Koliko njih trenutno sjedi na foteljama u raznim ministarstvima i upravnim odborima….
O tome sam mislio, i dok je tako voda će uvijek ići na njihov mlin.

rast će i dionica 20% dnevno ako i samo ako prestanu političke osvete, spletke i zavjere preko leđa ove kompanije.

Pa upravo oni i jesu uvijek profitirali od političkih spletki.
[/quote]
Ma joj kolega o čemu vi to pa IHG će progledat tek nakon presednički isbora pa nemogu vjerovat da to nevidite tu zavjeru i mržnju pa pogledajte recimo današnji dan sa 2kom sa preskakanje dionica se koči nema rasta tako naređeno
[/quote]
Ok možda te nisam razumio, vidim da govoriš o stanju firme (tj. cijeni) na burzi. Ja sam mislio na biznis tj. poslove.

Ako netko zna nek odgovori na ova dva pitanja

Kad ce izvjesce za proslu godinu?
Kolika bi trebala biti dividenda i dali ce je dijeliti,a ako ne …zasto nece?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Izvješće bi trebalo biti do kraja ovog mjeseca, dividenda ne vjerujem da će biti i osobno sam protiv toga jer se time firma oslabljuje u uvjetima krize. Radije neka lovu ulože u dovršenje postojećih ili pokretanje novih projekata,to ima puno više smisla.

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

Izvješće bi trebalo biti do kraja ovog mjeseca, dividenda ne vjerujem da će biti i osobno sam protiv toga jer se time firma oslabljuje u uvjetima krize. Radije neka lovu ulože u dovršenje postojećih ili pokretanje novih projekata,to ima puno više smisla.

Što misliš kolika će biti dobit za prošlu godinu i dali će to utjecati na oporavak i koliko %.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ajde, povucite tih par komada s kupnje, da odemo ispod 1600 više

Ljudi zar vi ne vidite dobro?Evo čisti primjer prije 15 min.Kupovni nalozi kreću od cca 1612-1638 kn,a neko stavi na prodaju 1601 kn.Pa zar nije to namjerno spustanje cijene.Ciljno se cijena spusta,samo je pitanje dokle i koliko,a odgovor na to nezna nitko sa ovog foruma sigurno-nažalost. [sad]

Ljudi zar vi ne vidite dobro?Evo čisti primjer prije 15 min.Kupovni nalozi kreću od cca 1612-1638 kn,a neko stavi na prodaju 1601 kn.Pa zar nije to namjerno spustanje cijene.Ciljno se cijena spusta,samo je pitanje dokle i koliko,a odgovor na to nezna nitko sa ovog foruma sigurno-nažalost. [sad]

Ja znam, već sam par puta rekao [lol]

New Report

Close