IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto dizati cijenu kad još uvijek ima onih koji žele prodati po 1650 kn? Uz to, ušlo je i nešto trejdera, pa zašto im dati da zarade? Ja sam namjerno povukao 50 komada sa kupnje tako da potaknem kokošare da počnu spuštati naloge prema niže i udarati po kupnji! Idemo na 1500 kn? Odlično! Možda i na 1400 kn? Na 1000 kn? San snova! Ima da oderemo trejdere i ove nazovi shortere da boli glava, gaće će ostaviti na IGH! [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Zašto dizati cijenu kad još uvijek ima onih koji žele prodati po 1650 kn? Uz to, ušlo je i nešto trejdera, pa zašto im dati da zarade? Ja sam namjerno povukao 50 komada sa kupnje tako da potaknem kokošare da počnu spuštati naloge prema niže i udarati po kupnji! Idemo na 1500 kn? Odlično! Možda i na 1400 kn? Na 1000 kn? San snova! Ima da oderemo trejdere i ove nazovi shortere da boli glava, gaće će ostaviti na IGH! [thumbsup]

Pošteno, podržavam

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

rast će i dionica 20% dnevno ako i samo ako prestanu političke osvete, spletke i zavjere preko leđa ove kompanije.

Pa upravo oni i jesu uvijek profitirali od političkih spletki.
[/quote]

…a tko bi po tvome proektirao nasu autocestu, tunele i viadukte??

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Molim vas, nemojte prodavati jer biste tako samo rušili cijenu…

Netko nas je iznevjerio i napustio pred sam kraj…čovjek ne vjeruje u rast cijene.

rast će i dionica 20% dnevno ako i samo ako prestanu političke osvete, spletke i zavjere preko leđa ove kompanije.

Pa upravo oni i jesu uvijek profitirali od političkih spletki.
[/quote]

…a tko bi po tvome proektirao nasu autocestu, tunele i viadukte??

[/quote]
onaj koji zna

Molim vas, nemojte prodavati jer biste tako samo rušili cijenu…

Netko nas je iznevjerio i napustio pred sam kraj…čovjek ne vjeruje u rast cijene.
[/quote]

Čuo si za ono ja tebi ti meni e to se desilo danas dosta puta sami sebi između sebe

Molim Vas dogovorite mi na ovaj upit.

Kad ce izvjesce za proslu godinu?
Kolika bi trebala biti dividenda i dali ce je dijeliti,a ako ne …zasto nece?

Dragi moji tijekom veljače Đukan nije prodao niti jednu dionicu IGH, čovjeku je trebao novac za vlastiti biznis, zar oni u Top10 nikada ali nikada ne smniju prodavati svoje dionice?! Širite dezinformacioje. Ma smješni ste, a neki od vas i žalosni u svom drukanju. Prepoznat će se svatko. Jedini prodavač su skrbnički ZABE/OIF koji trebaju novac. Uskoro će ući u prvih 10 nova ekipa, tako to ide dragi moji, struktura dioniočara se mjenja, pogotovo u ovakva krizna vremena. A spominjanje bankrota i sličnih gluposti bi doista trebalo gledati i smijati se

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nije san

Dragi moji tijekom veljače Đukan nije prodao niti jednu dionicu IGH, čovjeku je trebao novac za vlastiti biznis, zar oni u Top10 nikada ali nikada ne smniju prodavati svoje dionice?! Širite dezinformacioje. Ma smješni ste, a neki od vas i žalosni u svom drukanju. Prepoznat će se svatko. Jedini prodavač su skrbnički ZABE/OIF koji trebaju novac. Uskoro će ući u prvih 10 nova ekipa, tako to ide dragi moji, struktura dioniočara se mjenja, pogotovo u ovakva krizna vremena. A spominjanje bankrota i sličnih gluposti bi doista trebalo gledati i smijati se

Rekvijem, stao je Zaba skrb. Ispod 2000 nije prodo niti jednu dionicu. Čak i onima kojima treba lova ne prodaju ispod 2K. Ima jako zanimljivih promjena ispod top 10. Ekipa, pa prošetajte se do SDA. Nije teško [bye]

I'LL BE BACK

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.821 5,56 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 5.185 3,27 Skrb. račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4.968 3,13 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.139 1,98 Skrb. račun
6. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84 Osnovni račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.522 1,59 Skrb. račun
9. PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT 1.969 1,24 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.943 1,23 Skrb. račun
Ukupno: 34,15

Ima jako zanimljivih promjena ispod top 10. Ekipa, pa prošetajte se do SDA. Nije teško [bye]

Kakvih ima promjena? Pretvorili smo se u oko.

New Report

Close