Eto, sad me opet možete popljuvati. Kuda to ide? Ne trošite pare bezveze ljudi
stavite kupnju na 1800 dignite malo cijenu svi bi htjeli da dionice ide gore a niko nebi ponudio vise [bye]
Tako je, kolega. Slažem se. Treba omogućiti lakši iskrcaj jačim igračima.
[/quote]
preko mojih leđa….. [undecid]
Vidim da svi smatraju "budalama" one koji kupuju. Isto tako su bili smatrani budalama oni koji su prodavali na 11000, 12000, 13000 jer ići će to još više…. I otišlo je. Tako možda i sad ode dublje. Samo jedno sam siguran, većina vas koji čekate dno sa strane ćete ga promašiti. Kao što se i promašili prodati na vrhu.
Vidim da svi smatraju "budalama" one koji kupuju. Isto tako su bili smatrani budalama oni koji su prodavali na 11000, 12000, 13000 jer ići će to još više…. I otišlo je. Tako možda i sad ode dublje. Samo jedno sam siguran, većina vas koji čekate dno sa strane ćete ga promašiti. Kao što se i promašili prodati na vrhu.
Bolje fulat dno, nego vrh… Dionice se penju po stepenicama, a spustaju sa liftom. [lol]
Ja se i dan danas sjećam onoga koji se ovdje na forumu pohvalio kupnjom po 16.000kn… Nadam se da je odavno prodao.
Bolje fulat dno, nego vrh… Dionice se penju po stepenicama, a spustaju sa liftom. [lol]
[/quote]
Istina. IAli priča često ide ovako: oni koji fulaju dno ostanu čekat, a dionica ide stepenicu po stepenicu gore, a oni još čekaju… dionica nikako da im dođe nego ide stepenicu po stepenicu gore i onda oni izgube živce i kupe. Taman prije lifta.
[/quote]
Istina. IAli priča često ide ovako: oni koji fulaju dno ostanu čekat, a dionica ide stepenicu po stepenicu gore, a oni još čekaju… dionica nikako da im dođe nego ide stepenicu po stepenicu gore i onda oni izgube živce i kupe. Taman prije lifta.
[/quote]
To je istina, no nekako mi se čini da ovdje ima još ohoho prostora za roker dole
Ja se i dan danas sjećam onoga koji se ovdje na forumu pohvalio kupnjom po 16.000kn…
A ja se sjećam (nije to uopće bilo tako davno) onih (prepoznat će se) koji su na 3.000 kn vrijeđali sve koji nisu mislili kao oni…svi možemo biti u krivu, pa tako i ekipa koja je mislila kako će na 4.000 kn, ali zbog toga ne treba vršiti mobbing…i još se time hvaliti po forumu…
To be continued…
Molim moderatore da brisu ovaj post jer isti ima samo jednu namjeru.
A ja se sjećam (nije to uopće bilo tako davno) onih (prepoznat će se) koji su na 3.000 kn vrijeđali sve koji nisu mislili kao oni…svi možemo biti u krivu, pa tako i ekipa koja je mislila kako će na 4.000 kn, ali zbog toga ne treba vršiti mobbing…i još se time hvaliti po forumu…
[/quote]
Navedi moj nick…ja se ne skrivam iza vise nickova
Interesantno da dolazite na temu samo kad pada, ali kad raste nema vas nigdje,….ili ste po drugim nickom [lol]
Kao sto reko prije, pratit cu te i dalje u stopu i pazit i upozoravat na tvoje drukerske postove
nikad , ali nikad nisam rekao da ce IGH up ili down…..a u nedavnim postovima mozete vidjet da sam naveo
ako crobex ide down ide i IGH tu nema rasprave….no isle su i druge dionice sto IGH ne izolira kao najgoru…a vi se sigurno svesrdno trudite to pokazat…
POZDRAV gsn. Durker
Ja se i dan danas sjećam onoga koji se ovdje na forumu pohvalio kupnjom po 16.000kn… Nadam se da je odavno prodao.
Korisnik slaven.os 23.10.2007. u 13:34 kaže:
"upravo dokupio još jednu po 15700"
čestitke [thumbsup]