Sad mi je jasno zašto su jučer i prekjučer navukli cijenu! Htjeli su povisiti prosjek, a time podići limit za blokadu. Za informaciju. Današnja blokada nastupa na 2010,09 kn.
Kakve gluposti, pa jel ti nije neugodno? Ti tvrdiš da je netko išao napucavati cijenu zbog blokade? Pa ovaj tjedan kupljeno je na rasprodaji preko 3000 komada IGH! Ili ti misliš da je netko s one 2 dionice pred kraj dizao prosjek trgovanja?? [lol]
Aha, dakle, ti si taj koji dijeli jedinice na sve strane onima koji ne misle isto kao i oni? Ima li još nekoga?
Cijeli jučerašnji zadnji sat prije zatvaranja je bio 1 dionica, 2 dionice, 1 dionica, 2 dionice itd., a na kraju podizanje (šminkanje) cijene s dvije dionice. Dokaz da se radilo o navlakuši je današnje kretanje cijene. Posebno na otvaranju. Nije trebalo ništa posebno interpretirati. Bilo je jasno k’o dan da vas je netko navukao da kupujete ne bi li danas mogao lakše prodati…tko zna, možda si baš ti taj koji je jučer i prekjučer, skupa s Cacconeom taj koji je navukao nedužne ljude da kupuju do 2.300 kn?
A danas se lijepo iskrcavate…
[/quote]
Kakve veze ima jučerašnje šminkanje cijene sa današnjim padom?
Pad cijelog indeksa je preko 4% i ovaj pad ide uz trend i nema nikakve navlakuše to je jasno
Zar ti stvarno misliš da neki mali sa svojih 20-30 dionica može nešto narihtati na dionici čiji je dnevni prosjek prodaje zadnjih tjedana oko milijun kuna?I da je netko mogao predvidjeti današnji pad..pa i da je mogao prodao bi sve jučer i bolje bi prošao??
A ja mislio da si ti ozbiljan!!!
A ja mislio da si ti ozbiljan!!!
Kako kada, kako s kime i kako gdje.
S ovim navlakačima i spamarima, sigurno ne.
Sad mi je jasno zašto su jučer i prekjučer navukli cijenu! Htjeli su povisiti prosjek, a time podići limit za blokadu. Za informaciju. Današnja blokada nastupa na 2010,09 kn.
Gleda se prosječna kao polazna za sljedeći dan a ne zadnja.. [shocked]
Lime, hvala na informaciji, inače ne bih znao. [tongue]
Ma jelda pametni…pa što onda pišeš da su htjeli povisiti prosjek sa zadnjim transakcijama??.
Da li ti nešto znaš ili neznaš,iskreno,ni ne zanima me previše..
Ali da ovdje s*reš bezveze danima…bogami s*reš..to je fakat
Lijep pozdrav….over and out
kaze jure na HRT 1 da je danas dobivena dozvola za MOST TROGIR…
ufff… kaj cemo sad…
i jos pokoji tunel do ljeta
kaze jure na HRT 1 da je danas dobivena dozvola za MOST TROGIR…
"Zaboravio" si reći da je prije toga voditelj emisije nabrojao nekoliko velikih građevinskih (pretežno cestovnih) projekata koji su stavljeni na led…
ah da imate pravo…zaboravio sam rec i kak je receno da se u projekt zracne luke moze ici i sa privatnim partnerima, te da je bio u Austriji na razgovorima da vidi kolika je zarada od zracne luke…
“Sanader je rekao da je cijeli niz francuskih tvrtki pokazao zanimanje za ulaganje u Hrvatskoj. ‘To je sigurno velika vijest. Postoji interes i danas smo razgovarali o nekoliko projekata vrlo zanimljivih za nas, primjerice o koncesiji zračne luke Zagreb ili o javno-privatnom partnerstvu za što su Francuzi zainteresirani’, rekao je hrvatski premijer.”
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/sanader-svim-sredstvima-cu-se-boriti-da-banke-ne-dizu-kamate.html
se sjecas o kojoj je cifri bilo rijec?
"Zaboravio" si reći da je prije toga voditelj emisije nabrojao nekoliko velikih građevinskih (pretežno cestovnih) projekata koji su stavljeni na led…
[/quote]
http://dnevnik.hr/vijesti…banke-ne-dizu-kamate.html
"Predsjednik hrvatske vlade Ivo Sanader najavio je u petak u Parizu nakon sastanka s francuskim gospodarstvenicima da će Hrvatska nastaviti s infrastrukturnim projektima koji su posebno važni u kriznim vremenima."
valjda vlahov zna bolje od sanadera!
[huh]
Predsjednik hrvatske vlade Ivo Sanader najavio je…
Ti si vjerojatno jedini na ovom forumu koji vjeruje u to što kaže Sanader. [lol]