kad je IGH danima padao, zlurado su se ispisivali romani, a sad kad je krenuo odbijanac nema ni jednog posta!
[shocked]
[/quote]
Svi ostali bez riječi koliko je odbijanac dobar, treba malo sačekat dok se nakupi bid
Joj, daj s tim dječjim to je tek početak.
Pad od 16.500 na 2.150 kuna je veliki pad od cca. 85%.
Kako netko može napisati da je to tek početak. Ili sam sebe citirati.
Cijena može i dalje padati, ali to nije početak, nego nastavak.
Neka, neka. A kaj ce bit kad završi iskrcaj?
Doći če novi [thumbsup]
koji veliki iskrcaji na IGH u zadnjih desetak dana ,pa koje razine očekuju ovi što se iskrcavaju
Pa valjda znaš zašto si prodavao jučer po 2050? Vjerojatno jer očekuješ IGH na 1000 kn [lol]
Ali hvala vam kolega, ja sam jučer od vas kupovao, šteta što više nemate IGH danas za prodati jer sam i dalje na kupnji, ali možda mi nešto prodaju drektor1 i halobing? [thumbsup]
koji veliki iskrcaji na IGH u zadnjih desetak dana ,pa koje razine očekuju ovi što se iskrcavaju
Pa valjda znaš zašto si prodavao jučer po 2050? Vjerojatno jer očekuješ IGH na 1000 kn [lol]
Ali hvala vam kolega, ja sam jučer od vas kupovao, šteta što više nemate IGH danas za prodati jer sam i dalje na kupnji, ali možda mi nešto prodaju drektor1 i halobing? [thumbsup]
[/quote]
Hoću, hoću sam da prvo kupim 1500 [cool]
[/quote]
Direktor1
Post sa business.hrbroker 18.02.09 11:54
Dionica IGH pada potpuno opravdano.Vlada ne poklanja IGH-u više velike projekte i to se počelo osijećati na cijeni dionice.No to je tak početak pada dionice IGH.
[/quote]
Smiješan si, od svih postova ti baš izvukao toga.
Zanimljivo, rekao bi ti nešto ali [sealed]
[/quote]
ma pusti kompaniju…nebi se cudio de je sve to jedan covjek sa tisucu lica.. [lol]
pa valjda znaju oni i ENTENtintilinic…. samo zaboravili su bracu MAMUSA
[/quote]
Hoću, hoću sam da prvo kupim 1500 [cool]
[/quote]
stani u red…ali uzmi kirkiriki da ti nebude dosadno dok cekas
strasan znalac…mogo si vec zaradit da si tak pametan…kupit na 2050 i prodat na 2150…ali da…
kad kupis 1 dionicu i prodas….provizija ti uzme cijelu zaradu [lol]
i dalje moj je savjet tebi isti…ulozi u periku….fudbalerke su izasle iz mode 80-tih