Pa ako se ispostavi da tu muljaju, zamisli sto bi se sve moglo pronaci u Ingra i koji bi sve lesevi mogli ispadati iz ormara? Kakvi bi onda bili fundamenti?
Saki, pusti…
Jel netko zna tko stoji iza tog zaba skrbničkog računa ?
Sunce mu spalim. Pa kakva mu je to taktika?
A unutra dva OMF, sjede i gledaju, umjesto da sada smanjuju prosjek ulaska.
Moguće da ga čekaju još niže pa im paše ovakva situacija….
Plavi prijatelju, znam da ti nije svejedno, grčevito se boriš na svim frontovima, stružeš noktima ko mačka po zidu i gutaš knedle, jer sa Ingrom hodaš po rubu, a nisi jedini. Znaj da to cijenim [thumbsup]
Neka obični čitatelji koji nemaju niti IGH niti INGR procijene, tko je u pravu, ja sam se potrudio argumentirano obrazložiti svoje mišljenje, dok su mi par Vas oponirali u smilu baš ovakvom kakav je Tvoj post ili rečenice tipa , upitno je to što pišeš i sl.
Od dioničara IGH nisam niti očekivao da se slože sa mnom, ali sam barem očekivao da će me argumentima probati razuvjeriti odnosno šire čitateljstvo, ipak je ovo tema IGH a ne INGRA, međutim ništa, očigledno nedostaje argumenata a činjenice ne idu u prilog.
Nemojte zamjeriti, IGH i INGR su zadnjih tjedana dodorne točke, pa se ova rasprava rasplamsala, nisam ništa loše mislio, niti mislim.
Kada se tržište okrene ionako će obje potegnuti među prvima samo je pitanje koja više.
pozdrav [thumbsup]
Zašto gluposti pišem?Pa činjenično i argumentirano sam obrazložio kako stoje stvari.Kad netko nema argumenata napiše da ne pričam gluposti ili sl. kao Ti sada.
Kako stvari stoje? Sto je sa hotelom Lapad? Jesi li i to objasnio i provjerio?
Pa ako se ispostavi da tu muljaju, zamisli sto bi se sve moglo pronaci u Ingra i koji bi sve lesevi mogli ispadati iz ormara? Kakvi bi onda bili fundamenti?
Moze li bolje? Moze – Rib!
[/quote]
Sakai, što "misterij" još nije rješen? [wink]
Plavi
ajde pogledaj prije ovakve izjave opcenito ostale dionice di je Zaba, onda mozes dat ovakvu izjavu
ili pocni na ADRS-P drukat za dolje jer im izlazi br.1, na LEDO jer i tamo pokusavaju izac al nema likvidnosti pa sirocici prodaju svaki dan po 1 dionicu, odi na TNPL i LKPC i deri se kak ima izlazi 6
IGH je puno likvidniji od svih navedenih pa placa danak nekim potezima zagrebacke banke o kojima sa tobom nebih djelio.
[thumbsup]
Ja sam samo htio poentirati da iz Ingre nitko iz top 10 ne prodaje za razliku od IGH. [thumbsup]
Plavi
ajde pogledaj prije ovakve izjave opcenito ostale dionice di je Zaba, onda mozes dat ovakvu izjavu
ili pocni na ADRS-P drukat za dolje jer im izlazi br.1, na LEDO jer i tamo pokusavaju izac al nema likvidnosti pa sirocici prodaju svaki dan po 1 dionicu, odi na TNPL i LKPC i deri se kak ima izlazi 6
IGH je puno likvidniji od svih navedenih pa placa danak nekim potezima zagrebacke banke o kojima sa tobom nebih djelio.
[thumbsup]
Ja sam samo htio poentirati da iz Ingre nitko iz top 10 ne prodaje za razliku od IGH. [thumbsup]
[/quote]
Pa naravno da ne prodaju kad bi ju momentalno srušili na 20 kuna. Ekipa šuti i trpi, i moli boga da nitko ne učini prvi korak [lol] [lol]
Pa naravno da ne prodaju kad bi ju momentalno srušili na 20 kuna. Ekipa šuti i trpi, i moli boga da nitko ne učini prvi korak [lol] [lol]
I ja imam isti osjećaj da je baš takva atmosfera oko Ingre, i ja kad je kupim na dva sata se tak osjećam…nemoj baš danas u stečaj [lol]
Al i ovo kak je IGH prvi požurio na novo dno je jednako zastrašujuće.
Drustvo,
situacija je jasna…izgubili ste samo vi i nitko drugi…naime IGH po cijenamoa od 8-12000kn po dionici su kupovali fondovi (mirovinski) gdje ste vi clanovi i to za vas novac od onih koji su te iste dionice bilo dobili ili pak kupili po 300kn.
Jasno je da su vas preveslali i sada ce opet IGH doci na 300kn jer realno ne vrijede ni toliko i zato podrzavam g. Sanadera da se ukine drugi stup jer je izvor korupcije i bogacenja – pa koji je fond manager zavrsio u zatvoru barem zbog nesavjesnog poslovanja – koji to fundamenti (bazirani na DCF ili CAGR od 5 godina) vrijednosti npr.
INGR 55,000KN
THNK 10,000KN
IGH 13,000kn
ZABA 12,700KN
ITD…ITD..
Kao osoba koji sam bio bolji student na financijama ekonomskog fakulteta od bilo kojeg fond managera mogu jasno reci da ili su neki za kazneni progon (HANFA govori da oni znaju preko kojih ljubavnica su pljackali – legeartis sa inside informacijama) ili pak su totalni debili jer nemaju pojoma ali zato se odgovara iz zloputrebe polozaja..
Sve u svemu cijenu ste platili vi..svaki clan II stupa od po 5,000kn do 25,000kn pa pomanozite sa brojem clanova i vidjet cete sto su bilo upropastili bilo opljackali.
To vam je to..Hrvatski mentalni sklop – stavili su ih oni cije su dionice morali kupovati a za vase novce – tko vam je polagao racun – vama vlasnicima – nitko nego su naravno polagali racun svojim osnivacima i zato – bas zato treba ukinuti drugi fond – da nebi mogli vise krasti i upropastavati.
Neka obični čitatelji koji nemaju niti IGH niti INGR procijene, tko je u pravu,
Eto, ja nemam niti jednog gradjevinara, nisam lud. Pa moju procjenu ne zelis slusat. Da nije to zbog hotela?
Kako stvari stoje? Sto je sa hotelom Lapad? Jesi li i to objasnio i provjerio?
Moze li bolje? Moze – Rib!
[/quote]
Sakai, što "misterij" još nije rješen? [wink]
[/quote]
A cuj, vidis da plavi jos nije uspio nazvat Ingru i pitat… a covjek me ignorira svaki put kad ga pitam o tome. Nema vremena, mora pisat manifeste na drugim temama, a jadan ne kuzi da nitko vise ne pusi Ingru….
Plavi
[thumbsup]
[/quote]
[/quote]
ni sam nebih bolje odgovorio!!!! [thumbsup] [thumbsup]
i dodao bih da jos jednom procitas kaj sam napisao…
ili rezime svega..zagrebacka banka mora prodavat zbog odredjenih problema, a prvo ce krenut prodavat ono najlikvidnije…da na INGR-R-A naprave toliki promet..odete vi kvragu..
rijetko kad ste po prometu uz bok IGH…
i da ponovim…INGRA nije bezvez isla u dokap…i ti to znas…nisi bedast niti te smatram takvim!
bože na ovom forumu su uglavnom ljudi-osobe koje žele da susjedu crkne krava, da lisica popapa susjedu kokice, da sve propadne izuzem on.
nije mi jasno da smo dotle dogurali da samo mi ja i nitko drugi nevalja i neka sve propadne oko mene samo da je meni bolje.
to je komentar na ovoj temi ali i na svakoj drugoj temi se isto može pročitatri iz diskusija.
to je puno lošije nego ovA kriza, recesija, nezaposlenost, krediti, pad cijena dionica i slični prolazni problemi.
taj ljudski jal je najveća boljka našeg društva u širem smislu (državi),kao i na najnižim razinam u užem smislu(između obitelji9 jedne dvije, oko nas koji se družimo) i nažalost ova kriza će predugo trajati i mnogi će u njoj propasti a ekonomski problemi koji nas sada pogađaju će davno proći.
žalosno i bolesno.