IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kataklizma….

Zaronilo ne do dna nego počeli kopati do nafte.
S jednom dionicom ove firme sam 4,5kkn u minusu, da čovjek ne povjeruje.
[/quote]

Do prije neki dan sam mislio da gore ne može …..a danas …..ajme….

na 4300 sve prodajem...

Evo mene poslije duge pauze da nesto prokomentarisem..Htio bi samo napomenuti da kad sam komentarisao na ovoj temi prije nekih 40 dana neki su ovdje oplakivali moje komentare ne zato sto su jadni nego zato sto nisu htjeli da se zna realnost.
Vec sam rekao da je ova dionica precijenjena i to je istina, ne bih zelio da moderator izbrise ovaj komentar od mene da bi sacuvao mjesta komentarima privilegovanih forumasa na ovoj temi, koji uglavnom pumpaju cijenu po forumu kada im odogovara, a kad se istovare prizeljkuju pad i drukaju ka dole!!!!

Realno je za ocekivati da se IGH spusti na neku razumnu cijenu koja bi u realnim okvirima bila izmedju 700-1000kn.

Poz

Kupujem od pesimista / prodajem optimistima..

To bi objasnilo prodaju od strane Đukana…
Dakle vjerojatno će dokapitalizacija biti po manjoj cijeni nego što je prodavao.

zna on da će im cijena uskoro biti IGH-a,ha,ha,ha,ha ,ha,ha
[/quote]

napisah ovo prije desetak dana i same jedinice skupih,da čovjek ne vjeruje koliko su želje daleko od stvarnosti,može još jedinica ?

To bi objasnilo prodaju od strane Đukana…
Dakle vjerojatno će dokapitalizacija biti po manjoj cijeni nego što je prodavao.

zna on da će im cijena uskoro biti IGH-a,ha,ha,ha,ha ,ha,ha
[/quote]

napisah ovo prije desetak dana i same jedinice skupih,da čovjek ne vjeruje koliko su želje daleko od stvarnosti,može još jedinica ?
[/quote]

Blaženi koji povjerovaše a ne vidješe

ide to na 500 kn

Evo mene poslije duge pauze da nesto prokomentarisem..Htio bi samo napomenuti da kad sam komentarisao na ovoj temi prije nekih 40 dana neki su ovdje oplakivali moje komentare ne zato sto su jadni nego zato sto nisu htjeli da se zna realnost.
Vec sam rekao da je ova dionica precijenjena i to je istina, ne bih zelio da moderator izbrise ovaj komentar od mene da bi sacuvao mjesta komentarima privilegovanih forumasa na ovoj temi, koji uglavnom pumpaju cijenu po forumu kada im odogovara, a kad se istovare prizeljkuju pad i drukaju ka dole!!!!

Realno je za ocekivati da se IGH spusti na neku razumnu cijenu koja bi u realnim okvirima bila izmedju 700-1000kn.

Poz

ajde ti prijatelju daj neki argumet za tih 700 kn. Po kojim parametrima je precjenjena? Ja kažem da je podcijenjena i da vrijedi 7000 kuna. I što ćemo sad?

I'LL BE BACK

Poz

ajde ti prijatelju daj neki argumet za tih 700 kn. Po kojim parametrima je precjenjena? Ja kažem da je podcijenjena i da vrijedi 7000 kuna. I što ćemo sad?
[/quote]

ja bih svoje dao za 3850,00 ima li kupaca,zlatna sredina

ide to na 500 kn

Poz

Stvarno mi nije jasno kako se dopuštaju ovakvi blesavi komentari bez ikakih argumenata??

Nisam dioničar IGH ali ovakvo pisanje ne vodi nićemu, čisto gluparenje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam sad koji je nick bio, ali se sjećam da je čovjek napisao kako je kupio 100 komada na cca 15.000 kuna, a negdje u travnju prošle godine je napisao koliki mu je gubitak ali da još ne prodaje.
Zna li netko jel taj dečko živ?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ne znam sad koji je nick bio, ali se sjećam da je čovjek napisao kako je kupio 100 komada na cca 15.000 kuna, a negdje u travnju prošle godine je napisao koliki mu je gubitak ali da još ne prodaje.

Mislim da je bilo po 16.000kn… nogometaš neki mislim… Jebiga tad je cijeli grad brujo da ide na 30K, ko što je sad "IN" da ide na 700.

I'LL BE BACK

Da nije Drpić?

LEAVE THE WORLD BEHINED

hehe, kupio je taj INSC-R-A, nije ni njemu lako [lol]

I'LL BE BACK

New Report

Close