IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dionica ne raste jer su tu slabi drukeri – amateri – kad se ovi s ATPL prebace ovdje, ici ce gore [lol]

Kolega Lime – da li imate procjenu dobiti IGH za 2009, mislim okvirno, da li će biti veća ili jednaka onoj iz 2008 ?

Plan je na tim razinama,a navodno je preko 50% posla već potpisano.
Iako predviđaju tešku godinu procjene su da još uvijek stoje znatno bolje od ostalih građevinara.

sijem žito raste grahorica

Da, nažalost koliko znam iz Rusije se ne može ništa za očekivati, njihov očekivani građevinski boom je propao, ali ako su u stanju zadržati dobit na tim razinama, tada je ovo dobra cijena.

Možda čovjek gradi vikendicu pa mu treba para….ili mu se kčer ženi

Da da, treba platiti kčeri svatove od par milj. kuna...tu se nešto dešava na visokoj razini...
[/quote]
Možda ima više kčeri, više zahtjevnih ljubavnica, možda alimentacija, možda više vikendica, možda neki vlastiti građevinski pothvat sa kešom jer su krediti sve skuplji…
[/quote]

Kolega Pupovac….ja sam te doživljavao kao ozbiljnog čovijeka ali poslije ovakvih postova malo sam se ipak zapitao….. Čovijek koji sjedi u upravi IGH valjda najbolje zna na kojim nogama stoji firma i koliko ona vrijedi . Čudno je da čovijek prodaje baš sada kad je nekakav minimum tržišni i da uzme bilo kakav kredit sa neznam kojom kamatom za godinu dvije ove dionice vrijedit će bar 100% više …..znači šta se po tebi više isplati uzeti kredit sa 10% godišnjom kamatom ili čekati godinu , dvije da oplodiš dionice puno puno više?

p.s.možda iza te prodaje stoje neke veće stvari koje ćemo mi saznati puno kasnije….
[/quote]

Malo ste mi čudni čovjek prodao i šta sad prodao je svoje a to je u pitanju nešto više od milj kuna kao da su to neke pare pa šta bi onda bilo kad je LUKOVIĆ prodao svoje za 50 milj šta jel banka nestala
[/quote]
Luković je prodao za naj skuplje što je išlo, a ovo ni je ta situacija. Pratim sa strane jer nemam Igh i čudno mi je. Možda Đukan plaši divljač a drugi lovac sačekuje ?!

who dares, wins

e đukane, đukane

ima čovjek municije – svaka čast

[color=blue][/color]

uvaženi conane vidim da ste u kešu i da biste rado (do)kupili IGH po što nižim cjenama ali ovakovi vaši prozirni komentari (drukovi) su nadasve smješni

poštovani kolega…primjetio sam da ste komentirali moj post a prethodno niste pročitali ostale pa ste moje riječi izvukli iz konteksta. Imaoc sam IGH i to preko 20kom…šta nije malo…ipak meni je draže kad dionica RASTE….

Možda čovjek gradi vikendicu pa mu treba para….ili mu se kčer ženi

Da da, treba platiti kčeri svatove od par milj. kuna...tu se nešto dešava na visokoj razini...
[/quote]
Možda ima više kčeri, više zahtjevnih ljubavnica, možda alimentacija, možda više vikendica, možda neki vlastiti građevinski pothvat sa kešom jer su krediti sve skuplji…
[/quote]

Kolega Pupovac….ja sam te doživljavao kao ozbiljnog čovijeka ali poslije ovakvih postova malo sam se ipak zapitao….. Čovijek koji sjedi u upravi IGH valjda najbolje zna na kojim nogama stoji firma i koliko ona vrijedi . Čudno je da čovijek prodaje baš sada kad je nekakav minimum tržišni i da uzme bilo kakav kredit sa neznam kojom kamatom za godinu dvije ove dionice vrijedit će bar 100% više …..znači šta se po tebi više isplati uzeti kredit sa 10% godišnjom kamatom ili čekati godinu , dvije da oplodiš dionice puno puno više?

p.s.možda iza te prodaje stoje neke veće stvari koje ćemo mi saznati puno kasnije….
[/quote]

Malo ste mi čudni čovjek prodao i šta sad prodao je svoje a to je u pitanju nešto više od milj kuna kao da su to neke pare pa šta bi onda bilo kad je LUKOVIĆ prodao svoje za 50 milj šta jel banka nestala
[/quote]

Zaboravljaš da je Luković već prodavao i to ne na ovim razinama…don`t forgat…

na 4300 sve prodajem...

ima netko info o planu za izvanrednu skupstinu???
dobio sam danas poziv za 09.03

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

IGH zbog promjene imena sazvao izvanrednu skupštinu

Business.hr
19.01.2009 14:51

Institut građevinarstva Hrvatske je za 9. ožujka sazvao izvanrednu glavnu skupštinu na kojoj će se odlučivati i o promijeni imena te tvrtke.
Naime, u dnevnom redu predlažu se izmjene Statuta kojima bi se Institut građevinarstva Hrvatske preimenovao u IGH pa se tako ni Statut više ne bi nosio naziv Statut Instituta građevinarstva Hrvatske već bi se trebao zvati Statut IGH.
Osim toga, predloženo je i nadopunjavanje Statuta novim djelatnostima.

Što se tiče novih djelatnosti to bi trebali biti onaj invest i izvođenje,za to prije nisu bili registrirani..
Možda ima još nešto ali stvarno neznam.
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

danke lime
mislio sam da je to sa imenom vec rijeseno.. [embarass]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ljudi moji IGH lagano ali sigurno klizi ….

na 4300 sve prodajem...

ljudi moji IGH lagano ali sigurno klizi ….

jap konstatacija stoji
evo srednji prosjek cijena
28.1.2009 3.256,79 2,29
27.1.2009 3.282,93 -3,88
26.1.2009 3.354,20 -2,32
23.1.2009 3.470,73 -2,37
22.1.2009 3.566,57 -1,6
21.1.2009 3.503,44 -0,86
20.1.2009 3.626,89 -1,07
19.1.2009 3.695,84 -2,88
16.1.2009 3.733,21 4,11
15.1.2009 3.601,44 1,69
14.1.2009 3.662,14 -8,36
13.1.2009 3.870,13 -1
12.1.2009 3.948,54 1,09
9.1.2009 3.929,33 1,34
8.1.2009 3.796,13 0,23
7.1.2009 3.846,94 0
5.1.2009 3.854,56 4,11

mi smo ipak zemlja slučaj

može K/P

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

DOKAPITALIZACIJA

New Report

Close