Ko je sad stavio ovih 46 kom ispred mene na kupnju [angry] kum? mladoženja? ljubavnica od šulente??
Netko mu je prodao 10, pa onda 3 komada, a 33 stoje i dalje. To samo pokazuje da Đukan više ne prodaje jer je jučer mlatio po 3250 sve dok nije rasprodao tih 400 komada koje je planirao. Danas tu i tamo proda poneki mali ulagač, ali većih količina nema na vidiku
Vidite čim ja nešto napišem dionica raste. Trebali bi mi dioničari IGH nešto i platiti, neki sitni promil.
Vidite čim ja nešto napišem dionica raste. Trebali bi mi dioničari IGH nešto i platiti, neki sitni promil.
je dugo je trajalo !
[angry]
Možda čovjek gradi vikendicu pa mu treba para….ili mu se kčer ženi
Da da, treba platiti kčeri svatove od par milj. kuna...tu se nešto dešava na visokoj razini...
Ko je sad stavio ovih 46 kom ispred mene na kupnju [angry] kum? mladoženja? ljubavnica od šulente??
Netko mu je prodao 10, pa onda 3 komada, a 33 stoje i dalje. To samo pokazuje da Đukan više ne prodaje jer je jučer mlatio po 3250 sve dok nije rasprodao tih 400 komada koje je planirao. Danas tu i tamo proda poneki mali ulagač, ali većih količina nema na vidiku
[/quote]
to su gluposti…Đukan nije toloko glup da sam prodaje nego mu tu uslugu radi neki broker koji nije toloko blesav da tako veliku količinu samo tako istrese i povede dionicu na 2000kn….
Da da, treba platiti kčeri svatove od par milj. kuna...tu se nešto dešava na visokoj razini...
[/quote]
Možda ima više kčeri, više zahtjevnih ljubavnica, možda alimentacija, možda više vikendica, možda neki vlastiti građevinski pothvat sa kešom jer su krediti sve skuplji…
[/quote]
Možda ima više kčeri, više zahtjevnih ljubavnica, možda alimentacija, možda više vikendica, možda neki vlastiti građevinski pothvat sa kešom jer su krediti sve skuplji…
[/quote]
Kolega Pupovac….ja sam te doživljavao kao ozbiljnog čovijeka ali poslije ovakvih postova malo sam se ipak zapitao….. Čovijek koji sjedi u upravi IGH valjda najbolje zna na kojim nogama stoji firma i koliko ona vrijedi . Čudno je da čovijek prodaje baš sada kad je nekakav minimum tržišni i da uzme bilo kakav kredit sa neznam kojom kamatom za godinu dvije ove dionice vrijedit će bar 100% više …..znači šta se po tebi više isplati uzeti kredit sa 10% godišnjom kamatom ili čekati godinu , dvije da oplodiš dionice puno puno više?
p.s.možda iza te prodaje stoje neke veće stvari koje ćemo mi saznati puno kasnije….
[/quote]
[/quote]
Kolega Pupovac….ja sam te doživljavao kao ozbiljnog čovijeka ali poslije ovakvih postova malo sam se ipak zapitao….. Čovijek koji sjedi u upravi IGH valjda najbolje zna na kojim nogama stoji firma i koliko ona vrijedi . Čudno je da čovijek prodaje baš sada kad je nekakav minimum tržišni i da uzme bilo kakav kredit sa neznam kojom kamatom za godinu dvije ove dionice vrijedit će bar 100% više …..znači šta se po tebi više isplati uzeti kredit sa 10% godišnjom kamatom ili čekati godinu , dvije da oplodiš dionice puno puno više?
p.s.možda iza te prodaje stoje neke veće stvari koje ćemo mi saznati puno kasnije….
[/quote]
Malo ste mi čudni čovjek prodao i šta sad prodao je svoje a to je u pitanju nešto više od milj kuna kao da su to neke pare pa šta bi onda bilo kad je LUKOVIĆ prodao svoje za 50 milj šta jel banka nestala
uvaženi conane vidim da ste u kešu i da biste rado (do)kupili IGH po što nižim cjenama ali ovakovi vaši prozirni komentari (drukovi) su nadasve smješni
Dionica ne raste jer su tu slabi drukeri – amateri – kad se ovi s ATPL prebace ovdje, ici ce gore [lol]
Kolega Lime – da li imate procjenu dobiti IGH za 2009, mislim okvirno, da li će biti veća ili jednaka onoj iz 2008 ?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Conan da je tako prodavali bi i Dešković i ostali..
Prvo treba razmotriti koju funkciju obavlja Đukan u IGH-u?Čovjek je godinama žario i palio a sada je,što se tiče upravljanja,pao u drugi plan.Tvrtkom drma neki drugi"tim"to je vjerujem jasno svima.
Uzevši u obzir Đukanove godine da se naslutiti u kakvoj se poziciji nalazi njegov"tim"znajući da IGH skoro pa svakodnevno zaposli po jednog mladog inžinjera.
Po mome skromnom mišljenju on prodaje,što zbog ega,što zbog rekonstruiranja tvrke i onoga što ona nosi sa sobom.Ne bi bilo ni prvi ni zadnji puta da čovjek koji cijeli život radi po svojim pravilima ne uspjeva shvatiti nužnost promjene i onda je i ne može prihvatiti,naravno
Ovo je samo jedna od opcija i moguće je da sam potpuno na krivom tragu..ali sam uvjeren da postoji nekakav razlog u poslovanju tvrke,da ne bi Đukan bio jedini koji prodaje.
A on je jedini od uprave koji prodaje