IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda se i nađe netko .
[lol]

Ma Đukan prodaje svako toliko, neovisno o Rojsu i njegovom blebetanju. Dosta je pogledati malo dublje u stanje prodaje pa vidiš da je jedini jači prodavač Đukan i kad on stane, cijena će brzo nazad:

Meni samo nije jasno da kad god dokupim IGH ova dionica rokne …bilo se radi o Đukanu , amerima ,Crobexu , recesiji , dobrim ili lošim izvješćima….IGH down…. [wink]
[/quote]

ajd pliz pošalji pp kad misliš kupiti igh. plaćam mineralnu.
nhf
[/quote]

Sad ću se postaviti na 2999…

Mislim da zaslužujem nešto više od jedne mineralne…. [shocked]

na 4300 sve prodajem...

Izgleda da je danas lagano nastavio.

Đukan otpustio još 136 dionica IGH

Petar Đukan, predsjednik Nadzornog odbora IGH, otpustio je jučer 136 dionica te kompanije, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

Navedene dionice čine čini 0,0858 posto udjela u temeljnom kapitalu društva. Nakon ovog otpuštanja, Đukan posjeduje 2.916 dionica što čini 1,8388 posto udjela u temeljnom kapitalu. Podsjetimo, u ponedjeljak je bio otpustio 264 dionice IGH.

agonija se nastavlja….

malo iznad je to sve već objavljeno….Đukan danas više ne prodaje i čini se da on svaki mjesec proda 400 komada jer mu za nešto mjesečno treba lova, tako da je za ovaj mjesec gotovo, a možda za mjesec dana dođe nova rasprodaja…a možda si je ovim prodajama osigurao sav potreban keš
tko će ga znati?…. uglavnom raprodaje na igh danas više nema, prodaje se sve na sitno

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

S obzirom koliko mu je još ostalo dionica ,mogao bi on još to gurnuti dole

Možda čovjek gradi vikendicu pa mu treba para….ili mu se kčer ženi

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Izgleda da je danas lagano nastavio.

Ne vjerujem da on prodaje danas, izgleda da je u zadnja 2 dana prodao što je namjeravao i za sada je stao. Sad čekamo buđenje ZSE koja kolektivno spava [yawn]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Prodavat će one koje je dobio đabe nadam se da je neke i platio jer očito je da se nije umorio za njih

Oće li biti išta od ovoga gradilaišta Zagrepčanke?
Ako im fali love neka lijepo odu u Rovinj i uključe Adris; pa bar oni imaju love.

He nek se presele iz Kanfanara u Zagreb..

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Oće li biti išta od ovoga gradilaišta Zagrepčanke?
Ako im fali love neka lijepo odu u Rovinj i uključe Adris; pa bar oni imaju love.

Vidim da sam odmah lošu ocjenu dobio.
Znači da će biti nešto….

Ko je sad stavio ovih 46 kom ispred mene na kupnju [angry] kum? mladoženja? ljubavnica od šulente??

http://www.kucilooro.webs.com/

Da Đukan hoće još danas prodavati sigurno bi se istresao na ovih 46 kom po 3.260,00

New Report

Close