Pa ja ipak mislim da se tu ima što komentirati.
Pa tko danas u HR Rojsa i njegove priče shvaća ozbiljno i pridaje im značaj? [lol]
Pa tko danas u HR Rojsa i njegove priče shvaća ozbiljno i pridaje im značaj? [lol]
IGH d.d. – otpuštanje dionica
Društvo Institut građevinarstva Hrvatske d.d. dostavilo je obavijest da je predsjednik Nadzornog odbora dr. Petar Đukan dana 26.01.2009. godine otpustio 264 dionica Izdavatelja što čini 0,1665 % udjela u temeljnom kapitalu, te nakon navedenog otpuštanja posjeduje 3.052 dionice što čini 1,9246 % udjela u temeljnom kapitalu Društva.
Možda se i nađe netko .
[lol]
Aj ponovi nevalja link nemože se otvorit hvala
Možda se i nađe netko .
[lol]
Ma Đukan prodaje svako toliko, neovisno o Rojsu i njegovom blebetanju. Dosta je pogledati malo dublje u stanje prodaje pa vidiš da je jedini jači prodavač Đukan i kad on stane, cijena će brzo nazad:
K:
3.220,06 4
3.220,05 3
3.220,00 1
3.217,00 3
3.212,00 5
3.210,00 5
3.206,00 3
3.204,03 1
3.204,02 29
3.204,00 20
P:
3.249,99 7
3.250,00 1
3.280,00 20
3.300,00 5
3.318,00 2
3.319,00 5
3.330,00 5
3.350,00 6
3.365,00 8
3.375,00 4
Samo kratki komentar..
Tekst je inače klasična Rojsova baljezgarija i naravno radi se o osobnom interesu..čak i nebitno to nego onaj dio da je privatizacija išla na štetu malih dioničara je totalna glupost.
Radnički paket se je sastojao od 86 dionica i radnici nisu dali ni jednu kunu nego se je lomilo preko dividende.Kakvih je privatizacija bilo ovo je jedna od apsolutno najpoštenijih i tu nema zbora.
I ne radi se o izdvajanju IGH od faksa radi se o razvajanju..naime stvara se dojam da je IGH potekao od građ.faksa što nije točno.IGH je nastao kao zasebna tvrtka,na silu su ga spojili sa građ.faksom a kada se spoje profitabilni biznis sa neprofitabilnim(u to vrijeme)fakultetom jasno je tko je od koga izvlačio lovu.
Da je ostao FGZ nikada IGH ne bi bio ovo što je danas.
Ma Đukan prodaje svako toliko, neovisno o Rojsu i njegovom blebetanju. Dosta je pogledati malo dublje u stanje prodaje pa vidiš da je jedini jači prodavač Đukan i kad on stane, cijena će brzo nazad:
Meni samo nije jasno da kad god dokupim IGH ova dionica rokne …bilo se radi o Đukanu , amerima ,Crobexu , recesiji , dobrim ili lošim izvješćima….IGH down…. [wink]
Meni samo nije jasno da kad god dokupim IGH ova dionica rokne …bilo se radi o Đukanu , amerima ,Crobexu , recesiji , dobrim ili lošim izvješćima….IGH down…. [wink]
[/quote]
Ja danas uzo. Ako padne još uzet ću još. Neka trese Đukela [lol] [thumbsup]
Dosta je pogledati malo dublje u stanje prodaje pa vidiš da je jedini jači prodavač Đukan i kad on stane, cijena će brzo nazad:
K:
P:
Evo vam i malo dublji pregled…