IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d8cf46a1-a422-4263-916a-6016acf309fc&open=sec

Možda opet Đukan

Đukan, đukan. 264 komuda.
Sjećam se kad je rekao (dionica je bila oko 14 000 pa skočila na 16 000) da neće prodavat osim u slučaju prijeke potrebe.
Stigla potreba.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d8cf46a1-a422-4263-916a-6016acf309fc&open=sec

A možda mu treba da sudjeluje u dok. INGRE po 80 kn…. [cool]

smanjuje se minus.......

Možda opet Đukan

Alkar Rocky u sridu
[thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Možda opet Đukan

Đukan, đukan. 264 komuda.
Sjećam se kad je rekao (dionica je bila oko 14 000 pa skočila na 16 000) da neće prodavat osim u slučaju prijeke potrebe.
Stigla potreba.
***obrisano***

šta učini od ove dionice

Đukanu vjerojatno hitno treba novac. Ja sam od njega nešto kupio [wink]

Da on ima neku bolju predodžbu o kretanju dionice od nas prodao bi prošle godine.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Kupio sam i ja jučer, ali da sam znao da se opet Đukan aktivirao na prodaji, sačekao bih niže cijene jer kako je krenuo stjerat će do kraja dana IGH na 3000 kn [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Đukanu vjerojatno hitno treba novac. Ja sam od njega nešto kupio [wink]

Da on ima neku bolju predodžbu o kretanju dionice od nas prodao bi prošle godine.

zadnji put , ak se dobro sjecam , prodao je oko 400 komada…mozda opet stane na toj brojci..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Baš na bezobrazan i bezobziran način to prodaje, lupa po bidu ko da sutra ne postoji, a onda naravno da se panika prenese i na ostale i eto ga gdje je u par dana pao.
I ne vjerujem da nije mogao naći nikoga da otkupi tih 600-700 komada u vanburzovnoj transakciji.

Možda mu je Rojs pomogao u odluci. Stvarno me čudi da nema komentara na ono jučer.

A što ćeš komentirati, njegovo je pravo prodati iako to radi kao da prvi puta trguje na burzi, ali to je možda s namjerom rušenja cijene -možda istovremeno netko njegov s druge strane stoji na kupnji pod nekim skrbničkim računom.
Jučer je prodao 264 komada i ostalo mu je još 3052 komada. Danas je prošlo već preko 300 komada na burzi pa je očito da kupaca ima dovoljno jer je IGH jedna od rijetkih dionica koja je jučer i danas u općoj nelikvidnosti prešla 1 mil.kn prometa.
Osobno ne vjerujem da će Đukan ni ovaj puta sve prodati već će vjerojatno uskoro stati, a onda bi se cijena mogla vratiti prema 3500. Ja planiram dokupiti, ali čekam da Đukan stane s rasprodajom, pa makar onda morao skidati onda s aska.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close