IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čudno kako IGH još nije u blokadi.?!???

Mislim da nas još šodraju oni švedi, nabijem ih……………
al čini mi se da neće još dugo [lol]

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Malo smo pocrvenili [cry]

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Među ovih 3-5% + , smiješno izgleda ovaj minus !

Da puste IGH gore išao bi crobi već sada 3 % .

Ali budu , budu … zna se kak mi idemo gore kad nema kočnica !

Igraju se dečki fond manageri !

Kupnja na IGH sve jača, do danas sam oklijevao s ulaskom zbog slabe kupnje ali danas sam izišao iz DLKV i prebacio se u IGH, nadam se da će IGH nadoknaditi zaostatak za ostalim građevinarima 🙂

http://www.poslovni.hr/105456.aspx

Moželi netko dati komentar ali ozbiljan komentar bez lupanj. Zašto IGH zaostaje u oporavku cca40% za ostalim dionicama vidljivo iz tabele dali je tu neka igra po srijedi ili nešto drugo

Evo ti ozbilljan komentar a ti ga prihvati ili ne. Fundamenti na stranu i da je Ok firma (ja smatram da je IGH na ovoj cijeni vrlo OK) ali kad ti predsjednik nadzornog odbora otpusti 400 dionica na samom cjenovnom dnu onda potencijalni kupci stanu na loptu i kupuju ono gdje se ovakva sranja ne događaju. Jer to _jesu_sranja i to se _ne radi_.

Percepcija prijatelju, percepcija. Previše mulja u zadnje vrijeme. Te ovo sa Zahrepčankom, te ovo sa Ingrom, te ovaj otpušta dionice. U nekim se krugovima javljaju priče da Đukan prodaje jer ne vjeruje u firmu. To su samo glasine. Osobno u to ne vjerujem, ali dovoljno da dio burzovne publike ne želi imati posla sa ovim i da je promijenio percepciju prema IGH. Nije stvar u prodaji, nije prodaja toliko jaka, ali kupnje nema. Da se IGH pokrene treba malo više inicijative na kupnju i milijunski prometi (vidi ATPL) jer je free float postotno među najvećim na burzi. I kad ti netko od najvećih dioničara distribuira umjesto da priteže, onda imaš to što imaš: Lošu Kostolanyjevu tehničku analizu plus lošu percepciju. Te dve stvari daju to da je IGH podbacio. Jebiga, bit će bolje… valjda…
[/quote]

a što ako je namjerno zaustavio rast tom prodajom na ovim razinama i čeka neku lovicu uskoro ili po malo dokupljuje,da li je to dovoljno ozbiljno ?

Zašto Đukan prodaje ?

Đukan ne prodaje, nego je prodao 400 dionica IGH-a. Neznam što je tu čudno, čovjeku je trebao novac i prodao je točno 400 dionica i to od 23.12.2008 do 31.12.2008. Ionako je vjerovatno sve te dionice stekao po ugovoru, a ne da ih je kupio. Još uvijek mu ostalo 3316 dionica IGH-a koje drži ili drugim riječima 2,09% udjela u IGH-u i ove godine još nije prodao ni jedne jedine dionice. Evo u prilogu i podaci od SDA

U svojem prošlom postu u nazivima datoteka pogreškom sam zamijenio nazive:
"Prošla godina"
i
"Ova godina"
Evo ponovno prilažem priloge, ali ovaj puta s ispravnim nazivima

Zašto Đukan prodaje ?

Đukan ne prodaje, nego je prodao 400 dionica IGH-a. Neznam što je tu čudno, čovjeku je trebao novac i prodao je točno 400 dionica i to od 23.12.2008 do 31.12.2008. Ionako je vjerovatno sve te dionice stekao po ugovoru, a ne da ih je kupio. Još uvijek mu ostalo 3316 dionica IGH-a koje drži ili drugim riječima 2,09% udjela u IGH-u i ove godine još nije prodao ni jedne jedine dionice. Evo u prilogu i podaci od SDA
[/quote]

Ako ih je i kupio vjerojatno su ga došle ispod 500 kuna, u dalekoj prošlosti.

Zašto Đukan prodaje ?

[/quote]
Đukan je dobio radnički paket,naravno.
Zatim,prije je bila praksa da dijele određen broj dionica za određenu funkciju i tu je dobio nešto(neznam da li još uvijek to rade)
Dio je dobio od trezora u vidu nagrada(zadnja dodjela je bila u 8 mj.2008 ako se ne varam.Bio je taj spis tu na forumu)
A navodno je kupovao i od radnika ali to se može samo nagađati.Moguće je i preko burze..
Zašto prodaje teško je znati.Sjećam se novinskih članaka da je imao nekakvu izgradnju u Cavtatu i mislim da to nije završio pa možda mu treba za to.
Sjećam se početaka sportkih kladionica i on je bio jedan od aspiranata za kupnju jedne(ubi me neznam koju isto imaš na netu članke treba potražiti),znači čovjek ima poduzedničkog duha i možda mu trebaju novci za neki biznis.
Što god da je razlog mislim da je strašno bitno da je prestao sa prodajom.
Ako ništa ono zbog psihologije koja je na burzi iznimno bitna.
I odmah odgovor kolegi koji na "tehn. analizi" vrijedno druka za IGH [thumbsup](Split 00 i nešto ako se ne varam)Kompletno cijela kompanija je prešla na nove automobile a ne samo Split(sa škoda na toyote)
Pozdrav.

sijem žito raste grahorica

IGH vs. INGR od početka 2007.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=19f8ee37-4c55-4439-8f70-1703f411b65d&ref=lastadd

čestitam kupcima danas

New Report

Close