Sretan BOŽIĆ svim dioničarima IGH
Jel mi moze neko reci kolika je nominalna vrijednost dionice IGH?? Poz.
Zašto je to toliko bitno
400 kn
Jeftin je IGH ovih dana, dobra prilika za neke, ja dokupio na 3850, al nema veze nece biti dugo ispod 4k…
Istina, jeftina je, zato Đukan i prodaje.
Đukaneeeeeeeee, ubi mi snove…. [angry]
Jos jedno bi pitao kolika je nom. vrijednost ATPL?? Pleasse
Da ne bi bilo ko i sa ZABA-om kad je Luković prodavao na 14 keka.
Ili Đukan sada prodaje na dnu?
Nije 14 nego 13 ali to je bio ATH, a IGH-ov ATH je 16500 skoro, a Đukan prodaje na 25% ATH, velika razlika, no, zašto on prodaje zna on. Radić ne prodaje, a to je bitno, ni Marina.
400 kn
[/quote]
400kn ?? a cijena na trzistu izmedju 3800-4000kn??? ispada da su po trzisnoj vise nego preskupi ?!?!
Hitno prodat !!!!
[/quote]
Naj bolje tebi da navalimo na prodaju po 400kn a ti bi još tražio i 10% popusta za gotovinsko plaćanje a možda bi ti i to bilo skupo
400 kn
[/quote]
400kn ?? a cijena na trzistu izmedju 3800-4000kn??? ispada da su po trzisnoj vise nego preskupi ?!?!
Hitno prodat !!!!
[/quote]
Naj bolje tebi da navalimo na prodaju po 400kn a ti bi još tražio i 10% popusta za gotovinsko plaćanje a možda bi ti i to bilo skupo
[/quote]
Komentar na tvoj post je suvisan, ali ko zna mozda moja prognoza brzo dodje na cistac pa se sjetis moga komentara.
Poz.
Nije 14 nego 13 ali to je bio ATH, a IGH-ov ATH je 16500 skoro, a Đukan prodaje na 25% ATH, velika razlika, no, zašto on prodaje zna on. Radić ne prodaje, a to je bitno, ni Marina.
Kako znaš da se Marina ne sprema u prodaju nakon Đukana?