IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@julio

Ok, ja samo postam kaj sam čuo, i napisao sam da je to glasina, a ne činjenica.
No bumo vidli…

To za dokapitalizaciju bi imalo smisla jer je očito da im lova treba.

Ali sumnjam da će sljedeća godina biti baš pravo vrijeme za takve aktivnosti.

Evo, Đukan načeo i onaj veliki nalog na 3872 kuna, koliko još ima za istovariti?

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Evo, Đukan načeo i onaj veliki nalog na 3872 kuna, koliko još ima za istovariti?

Pa sve lijepo piše…
Nakon navedenog otpuštanja, posjeduje ukupno 3.401 dionicu IGH …+ neka sića sa strane :-))…

http://www.poslovni.hr/104359.aspx

da li zna netko zašto Đukan prodaje…..

prodaje i dalje:

Predsjednik Nadzornog odbora IGH otpustio još 85 dionica

Institut građevinarstva Hrvatske obavijestio je Zagrebačku burzu o još jednom otpuštanju dionica od strane Petra Đukana, predsjednika Nadzornog odbora.

Đukan je danas otpustio 85 dionica IGH što čini 0,0536 posto udjela u temeljnom kapitalu, te nakon navedenog otpuštanja posjeduje ukupno 3.316 dionica što predstavlja 2,0911 posto udjela u temeljnom kapitalu. Podsjetimo, predsjednik Nadzornog odbora IGH obavijestio je jutros Zagrebačku burzu kako je jučer otpustio 265 dionica kompanije.

(pd)

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

50 + 265 + 85 = ravno 400, okrugli broj

Navalio ovaj Đukan

Pa koji su to debili po tim upravama, pa to jednostavno nije istina. ha ha ha. I onda se meni rugaju što brijem na Todex. Jao jao jao, Toda je jedno 10 svjetlosnih godina ispred svih ovih jebivetara. [bye] [bye]

I'LL BE BACK

Normalno da je Đukan prodao 400 komada. Treba love za ono što slijedi.

A po mogućnosti po nominali……………..

ĐUKANE što napravi ditije karakter prema malim dioničarima

Jeftin je IGH ovih dana, dobra prilika za neke, ja dokupio na 3850, al nema veze nece biti dugo ispod 4k…

New Report

Close