IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitate da li je skupo ili jeftino, to morate procijeniti sami, dakle ukupna površine je 100.000 m2, Holding je prodao pola, dakle 50.000 m2, ako podijelimo ponuđenu cijenu IGH od 320 milja + kt za godinu dana 32 milje, dobijemo cifru od 352 milje i podijelimo sa m2 i dobijemo cijenu od malo više od 7.000 kn po m2, e sad vi u zg znate kolika je fer cijena u tom dijelu grada, da je baš soma ojra, nisam siguran!!!!!

da više ne razbijamo glavu je li skupo ili nije, evo odgovora od samih aktera ovog "posla stoljeća":

Uprava Zagrebačkog holdinga je procijenila da bi u slučaju raspisivanja novog natječaja dobila znatno manje od 45,6 milijuna eura.

Ingra i Delta holding su potvrdili kako se neće žaliti kako god IGH i Zg holding riješili situaciju, te da više nisu spremni održati svoje ponuđene cijene od 41,2, odnosno 36,2 milijuna eura.

sve jasno [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

MiG29
Moja ti je preporuka, kupi. Dok joj Dinkec nije digao cijenu. Ovo s 500 kuna je bilo figurativno.
Još te nisu naučili da dionica vrijedi upravo onoliko, koliko je netko spreman platiti za nju?

I da, povlačim se s foruma.
Potpuno si me razotkrio. Ja sam F…Fajdetić, i trenutno nemam pametnijeg posla od dopisivanja s tobom. Srećom tu su još tri nick-a.

Gospodo forumaši, obzirom da nema love za zagrebčanku ja predlažem Juri jednu dokapitalizaciju po nominali. A sve mi smrdi da bi scenarij mogao biti baš takav.

Pitate da li je skupo ili jeftino, to morate procijeniti sami, dakle ukupna površine je 100.000 m2, Holding je prodao pola, dakle 50.000 m2, ako podijelimo ponuđenu cijenu IGH od 320 milja + kt za godinu dana 32 milje, dobijemo cifru od 352 milje i podijelimo sa m2 i dobijemo cijenu od malo više od 7.000 kn po m2, e sad vi u zg znate kolika je fer cijena u tom dijelu grada, da je baš soma ojra, nisam siguran!!!!!

da više ne razbijamo glavu je li skupo ili nije, evo odgovora od samih aktera ovog "posla stoljeća":

Uprava Zagrebačkog holdinga je procijenila da bi u slučaju raspisivanja novog natječaja dobila znatno manje od 45,6 milijuna eura.

Ingra i Delta holding su potvrdili kako se neće žaliti kako god IGH i Zg holding riješili situaciju, te da više nisu spremni održati svoje ponuđene cijene od 41,2, odnosno 36,2 milijuna eura.

sve jasno [thumbsup]
[/quote]

Jasno je da je IGH previše platio za Zagrepčanku.
Sami su rekli da više ne bi mogli toliko dobiti.
IGH i Delta više ne žele imati posla sa time.
Zašto?
Možda zbog toga jer su se uvjeti promijenili i cijena je sada previsoka.
A možda i zbog plombe.
Radošević tvrdi da je zemljište njegovo.
Ide na Ustavni sud.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

ISTO KAKO JE PRIJE TRI MJESECA ZAGREBČANKA BILA JAKO DOBRA POSAO, A SADA JE UPITNA INVESTICIJA, TAKO ĆE ZA GODINU DANA KADA SE PROJEKT PROFILIRA SVI GOVORITI KAKO JE IGH NAPRAVIO JAKO DOBAR POSAO, IAKO TO SADA TAKO NE IZGLEDA. U DANAŠNJE VRIJEME SITUACIJA U GOSPODARSTVU SE JAKO BRZO MJENJA KAKO U NEGATIVNOM TAKO I U POZITIVNOM SMJERU.

danas na latinici tema "minus na kartici"
i izvjesni g. Hajdetić drvlje i kamenje na igh
ne bu dobre, ne bu dobre dijoničari

Postanite Eu-robovi

da samo zbog njega ne bu dobro,daj molim te kupi Igh i šuti više

danas na latinici tema "minus na kartici"
i izvjesni g. Hajdetić drvlje i kamenje na igh
ne bu dobre, ne bu dobre dijoničari

Kako kome…..kako kome. Tebi nebu, meni je odlično [cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

dolaze nove vijesti

Hvala za ocijenu ,sad više nećeš ništa saznati

Hvala za ocijenu ,sad više nećeš ništa saznati

100%

dan je pametniji od noći

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=34d96196-d2aa-4eb6-b539-092f920aa446&open=sec

Iduća godina gradi se zračna luka i kongresni centar obećao BANDIĆ

New Report

Close