IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Načekat ćeš se

Živi bili pa vidjeli

Ovo mi ne izgleda da mali kupuju

Pa da je i po 500 kn, ako nema nitko toliko para da je kupi. U tome leže trenutno svi naši burzovni problemi.

Ako nemaju mali para, imaju veliki.
Kupnja – IGH-R-A
5 3.030.08
4 3.027.00
300 3.026.50
1 3.026.10
5 3.026.07

Prodaja – IGH-R-A
1 3.049.00
5 3.050.00
2 3.090.00
16 3.100.00
1 3.105.00

zanimljivo da je cijela kupnja do podneva bila 250 komada, sada je 890 komada
pogledao sam i statistiku: zadnjih mjesec dana je preko 15.000 dionica promijenilo vlasnika, a ukupno ima 158.580 dionica. to znači da je u zadnjih mjesec dana protrgovano s oko 10% ukupnog broja dionica IGH! pazite što vam kažem, nešto veliko će se ovdje uskoro odigrati s vlasničkom stukturom IGH!

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Pogledajte prvi post na ovoj temi iz 6.11.2006

Ako nemaju mali para, imaju veliki.
Kupnja – IGH-R-A
5 3.030.08
4 3.027.00
300 3.026.50
1 3.026.10
5 3.026.07

Prodaja – IGH-R-A
1 3.049.00
5 3.050.00
2 3.090.00
16 3.100.00
1 3.105.00

pogledao sam i statistiku: zadnjih mjesec dana je preko 15.000 dionica promijenilo vlasnika, a ukupno ima 158.580 dionica. to znači da je u zadnjih mjesec dana protrgovano s oko 10% ukupnog broja dionica IGH! pazite što vam kažem, nešto veliko će se ovdje uskoro odigrati s vlasničkom stukturom IGH!
[/quote]

i ja već par dana primjećujem ovdje veće količine dionica IGH kojima se trguje i velike promete, neovisno o slabijim prometima na ZSE. nešto se vjerojatno zbiva i ne bi me začudilo da netko pokušava iskoristiti pad cijene IGH za preuzimanje u tišini.
možda zato trezor svakodnevno kupuje, ne da obrani cijenu nego da spriječi preuzimanje? postaje sve zanimljivije na ovoj dionici

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

IGH već neko vrijeme kupuje svoje dionice, danas je bio i članak u PD o tome:

IGH nastavio sa stjecanjem vlastitih dionica

Institut građevinarstava Hrvatske stekao je 100 vlastitih dionica, priopćeno je danas na Zagrebačkoj burzi. Navedene dionice stečene su u petak, 28. studenog.
Stečene dionice čine 0,0006 posto udjela u temeljnom kapitalu kompanije. Nakon ovog stjecanja, IGH u vlastitom portfelju ima 907 dionica, što predstavlja 0,5720 posto udjela u temeljnom kapitalu. Dionica IGH je u petak na Zagrebačkoj burzi zabilježila zadnju cijenu od 3.639 kuna, što predstavlja pad od 6,45 posto u odnosu na prethodni trgovinski dan.

danas je opet trgovana veća količina IGH, odnosno 1225 komada uz skoro 4 mil.kn prometa. nešto se ovdje definitivno kuha (a nije podravka juha) [cool]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

i ja već par dana primjećujem ovdje veće količine dionica IGH kojima se trguje i velike promete, neovisno o slabijim prometima na ZSE. nešto se vjerojatno zbiva i ne bi me začudilo da netko pokušava iskoristiti pad cijene IGH za preuzimanje u tišini.
možda zato trezor svakodnevno kupuje, ne da obrani cijenu nego da spriječi preuzimanje? postaje sve zanimljivije na ovoj dionici
[/quote]
Ništa veliko se ovdje neće uskoro odigrati s vlasničkom stukturom!
Sada sam usporedio vl. strukturu od 05.mj do 28.11 i ništa bitno u top 10 se nije promijenilo.
Osim AKCIONAR D.O.O. ,ZAGREBAČKA BANKA D.D. i PBZ D.D. svi su ispod 2,5%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Hm, 10% firme u mjesec dana promijeni vlasnika, a ništa se ne vidi?! To je još sumnjivije. Kad se nešto skriva onda se takve stvari /kupnja/ odrađuju preko više računa tako da se neko vrijeme ne vide u top 10 dioničara da ne bodu oči.
Treba držati IGH na oku. Zadnjih mijesec dana kao da je firmi namjerno rušena cijena uz istovremenu snažnu akumulaciju, a sve popraćeno vijestima o gubitku zemljišta Zagrebčanke, zračne luke, Pelješkog mosta….
Biće zanimljivo ako na kraju ispadne da svi ti projekti idu dalje, a da je odnekud iskrsnuo novi (stari?) gazda [proud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Treba držati IGH na oku. Zadnjih mijesec dana kao da je firmi namjerno rušena cijena uz istovremenu snažnu akumulaciju, a sve popraćeno vijestima o gubitku zemljišta Zagrebčanke, zračne luke, Pelješkog mosta….

Da je snažna akumulacija prisutna mislim da bi se IGH držao bolje od Crobexa zadnjih tjedana…
Čak imam dojam da bi cijena potonula i dublje da nije bilo obrane cijene dok su se određene osobe iskrcavale.

u zadnjih mjesec dana IGH ima ukupno preko 80 mil.kn prometa. koliko je to velik promet vidi se po redovnim prometima na ZSE koji su u zadnje vrijeme oko 30 mil.kn pa i manji. netko očito akumulira IGH, iako se to ne vidi na prvi pogled ali kad zbrojiš ukupne količine dionica IGH koje su trgovane zadnjih mjesec dana i promet koji je ostvaren vidiš da se nešto ipak događa. 10% firme ne protrguje se samo tako u mjesec dana

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Da je snažna akumulacija prisutna mislim da bi se IGH držao bolje od Crobexa zadnjih tjedana…
Čak imam dojam da bi cijena potonula i dublje da nije bilo obrane cijene dok su se određene osobe iskrcavale.
[/quote]
stavrno ne volim IGH, al ga sutra ili prekosutra kupujemo, imat će najjači odbijanac, ne zvao se ja James Knox.

New Report

Close