Burza radi i trguje se, monitor je trenutno u komi, a sve se vidi na investoru. A kaj se tiče onoga da ide drugačije negoli su neki očekivali, na ovom topicu se pojavila hrpa drukera koji čekaju kupnju po 1xxx.
Boli me briga za njihove ocjene
Ja sam kupio IGH na otvaranju [thumbsup]
Hm jedino što više nema kupnje na 4000 ?? Neće sada valja opet ispod 4000? [embarass]
Ajde vi što ste vikali da ide danas na 4300-4700 stavljajte naloge na kupnju ili ja raprodajem ovo moje [sad]
AJOOOJ, ovo mora da boli! (današnje kupce)
Ekipa je napravila posao stoljeća, svaka čast!
IGH blokada, 4900,00kn, podcjenjena,pa neznam šta još…
Hm jedino što više nema kupnje na 4000 ?? Neće sada valja opet ispod 4000? [embarass]
Ajde vi što ste vikali da ide danas na 4300-4700 stavljajte naloge na kupnju ili ja raprodajem ovo moje [sad]
aj ne navlači naivce na IGH koji je i sad precjenjen spram ostatka burze a i sektora. ak čemo pravo, iGH nema što raditi iznad 4000 kn u općoj krizi koja vlada na burzi. za zagrebčanku bolje bi bilo da je ne dobiju, to če ih potopit jer to što sagrade prodavat će 10 godina. nema se para, svatite to više!!
[/quote]
eto, čovjek je lijepo govorio
Zar Vas nebi trebalo biti malo sram……..mislim one koji su se jutros raspisali o svojim željama poslije objave članka u biznisu,,,,,,,,možda i nesvijesno to šta ste pisali jutros je najgore moguče NAVLAČENJE.
I nemojte me sad hebat sa frazama tipa "Svak je odgovoran za svoje postupke……itd.."
što je sad drukeri??? navlačili ste ljude na kupnju od jučer na večer i cjelo jutro, pljuvali po drugima koji su upozoravali da IGH u ovim uvijetima ne vrjedi više od 4000, a sad muk i tišina!! što ne odgovorite čovjeku?? eto vam IGH na 3850!!! crobex na -0,71% !!!!
što sad šutite, iskrcali ste se pa se smijete,ha???? sramota vas može biti!!!
Kuda si žurio? Kupuj između 12 – 14 sati. Prodaj pred kraj trgovanja, ako ti je frka (15,58 sati)
Niti jedna Banka u RH više ne prati građevinske firme u njenim projektima,a od 6 mjeseca HBOR nije zatvorio svoje financiske projekte u RH.Mislim da se ljudi trenutno kockate sa IGH-om.Budite oprezni!!
kakva je ovo navlakuša
ovo nisam vidio vec jako dugo
ova burza bi se trebala zatvoriti a pola brokera i managera bi završila u baj…..i da je po mojem