IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da čovjek ne povjeruje samo 4 mjeseca prije

HAAB: IGH dobio preporuku "kupiti", ciljana cijena 13.924 kune
Datum objave: 14.7.2008
ZAGREB – Analitičari Hypo Banke dodijelili su dionicama Instituta građevinarstva Hrvatske preporuku "kupiti" postavivši fer cijenu na 13.924 kune. Oznaku "kupiti" ovi analitičari dodjeljuju dionicama kod kojih očekivani godišnji rast (uključujući dividendu) iznosi 15 posto ili više.
http://www.seebiz.eu/bih/analize/haab-igh-dobio-preporuku-kupiti,-ciljana-cijena-13.924-kune,20326.html

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ma ljudi to je dionica za budućnost. Brijem da se spušta do 3000 pa bu malo bila smrznuta, ali kad krene gore nebu je ni sto Stipi zaustavilo….

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

ZAGREB – Analitičari Hypo Banke dodijelili su dionicama Instituta građevinarstva Hrvatske preporuku "kupiti" postavivši fer cijenu na 13.924 kune. Oznaku "kupiti" ovi analitičari dodjeljuju dionicama kod kojih očekivani godišnji rast (uključujući dividendu) iznosi 15 posto ili više.
http://www.seebiz.eu/bih/analize/haab-igh-dobio-preporuku-kupiti,-ciljana-cijena-13.924-kune,20326.html

Vjerovatno se stoka tad iskrcavala.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

stoka se tad iskrcavala.
[/quote]

Evo sad si napisao tocno.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Za divno čudo a? [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Zašto bi trezor morao kupovati?
Za IGH-ovce je sasvim svejedno koja je cijena dionice. Dobre prihode i plaće imaju iz poslovanja, a oni koji ne misle sada prodavati dionice, kad-tad će doći na svoje.

Trezor kupuje zato što im je to u ovom trenutku dobar biznis. Za godinu dana prodati će dionice tri puta skuplje i imati zaradu kakvu iz poslovanja teško mogu ostvariti.

Mislim da ne treba čekati niti mjesec jer ne kupuju budale nego igrači koji kuže i znaju što rade .Pazi kako su je odblokirali hm da im još drhtavih prodaju što više, jer nebu nitko prodaval kada se Jure razmaše sa papirom od Zagrepčanke i nabaci smješak.Pa da vidiš isto kao i kada se razmahivao sa papirima za Rusiju,……
Nije da nagovaram na kupnju osobno je imam i stojim drugi na kupnji ,a možda se i igram skrivača kao i onaj na 3750,00.A što se tiče USA iEU to je kuharija na tisuću napravili su sranje oni se izvuku a mi jedemo njihova govna.
Kažete nema love ,ima ima i te koliko samo svi kao i ja hoće što jeftinije pa da sa 20000 kuna kupiš brdo dionica pa za par godina opet 10 puta gore e malo sutra rijetki su ti koji će to napraviti jer svi čekamo u grmu , a nitko neče da krene ,a ja mislim da za sve nas nema toliko dionica po jeftinim cijenama.lp

Ma ljudi to je dionica za budućnost. Brijem da se spušta do 3000 pa bu malo bila smrznuta, ali kad krene gore nebu je ni sto Stipi zaustavilo….

e u tom grmu leži zec što bi je svi za 2500-3000 kuna ,dobiješ 6 komada a prije godine 1 kom.
Iskreno bi volio da je nikad ne kupim za 3000?

Nebi je ni ja volio vidjeti na 3000 jer sam ju kupovao i po 15000,12000,11000,6500. Pa mi nemre pomoć nikaj osim rasta i to jedno 100 radnih dana zaredom….

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

cujte sutra kupujem 100 komada pa puklo di puklo

vise volim narodnjake nego kruva jesti

IGH stekao 300 vlastitih dionica

Institut građevinarstva Hrvatske stekao je jučer 300 vlastitih dionica, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

cccccc…..

na 4300 sve prodajem...

zaboravite na dionice igh na godinu dana
ovo je sad čisti cirkus by hanfa, zse, fondovi, mirovinci, sanader, jurčić mesic i company

samo si grizete živce a to je njihova namjera

pa nije se puno ništa promjenilo od prije godinu dana

pozdrav radicu

Postanite Eu-robovi

katastrofa je to što rade, pokušavaju braniti trezorskim novcem cijenu dionice IGH na burzi od pada (neuspješno), a izgubit će 16 milijuna kuna akontacije za Zagrepčanku jer ne mogu dobiti kredit. na kraju godine bit će im dobit 0 zbog gubitka akontacije i trošenja dobiti za kupnju dionica IGH po ovim cijenama jer nema te sile koje će spriječiti pad IGH prema 3000 kn (možda i niže).
kad se potvrde vijesti od odustanku od gradnje aerodroma i Pelješkog mosta, žestok pad IGH je neminovan

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

New Report

Close