Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
a kak ti to znas [huh]
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
Ovdje se nemilice ruši, isti scenario ko i jučer, bildanje ujutro a potom naglo spuštanje
baš me zanima na kojem iznosu ćemo se danas zaustavit
Az kupovao u zadnja tri dana,petak,ponedjeljak i utorak
a šta danas rade? jel im pofalilo keša pa rasprodaju [sad]
Ovdje se nemilice ruši, isti scenario ko i jučer, bildanje ujutro a potom naglo spuštanje
baš me zanima na kojem iznosu ćemo se danas zaustavit
———————————————————————————————
Ja ovo vidim kao lagani rast jer ujutro posječu bikove koji se zaliću ali ipak oprezno i plako se kupuje i treći dan za redom je kakav takav plus jer mislim da čekaju šire grupacije apstinenata koji su samo privremeno napustili burzu,a ako iz podgrijanog efekta prjeđu u ofenzivu biti će veselo, sada je odluka na svakom pojedinačnom ulagaču što napraviti, ali sam mišljenja da će poslje izbora u SAD doći do većeg oporavka.
primječujem da nitkog baš previše ne interesira ova tema pa čak niti kad dionica naraste 15% u 3 dana… [undecid]
na 4300 sve prodajem...
…evo i moj prilog… neka raste…polako al sigurno. samo bez euforije za iskrcavanja. sve će doći na svoje…strpljen spašen…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...